Dolgoztál már olyan munkahelyen ahol toxikusak voltak a
kollegák és végül miattuk mondtál fel? mi volt
konkrétan, mesélnél róla?
Figyelt kérdés
ma 00:00
1/9 anonim válasza:
Telefonos ügyfélszolgálat. Undorító kollégák, rossz indulat, kötözködés.
Miattam nem tudnak túlórázni, elveszem az idejüket.
Pár hónap után eljöttem.
ma 00:06
2/9 anonim válasza:
Volt, most is miattuk mondtam fel,sajnos egyre több ilyen hely van...
ma 00:47
3/9 anonim válasza:
42 éves vagyok,mivel konfliktuskerülő vagyok meg irritáló fejem van ,nem iszom,nem cigizek nekem csak toxikus munkahelyeim voltak.
Nekem a következő is az lesz,ez a sorsom.
ma 01:16
4/9 anonim válasza:
Ja, folyton összevesztek egymással, egyik héten öribarik voltak, másik héten hangosan ostoba retardozták egymást, mindig oldalt kellett választani, kivel beszélgetsz akkor, ezt kb 3-4 csaj csinálta folyamatosan, mikor épp ki sértődött be valamin. Velem nem veszekedtek, én jóban voltam mindenkivel, meg én nem vagyok egy hisztis, sértődős személy, ha bajom van, egyenesen a főnökhöz megyek, nem a kollégákkal veszek össze. (Illetve ahhoz kicsit komolyabb, tartós gond kell, mint amin ezek behisztiztek folyton.) De simán csak meguntam az óvodát. Pedig amúgy jó fejek voltak a jobb napjaikon, külön-külön mindenkit bírtam.
ma 05:27
5/9 anonim válasza:
Igen, iskolában. Évközben vettek, 1 egész tanévet bírtam csak. Az ott dolgozók többsége min.10 éve ott volt, de voltak akik már 20-30 éve ott dolgozott. Senkit se akartak a kis ügyeikbe beavatni, nem kellett nekik külsős új ember, csak a napközit nem volt kire varrni a sok c gyerekkel. Az órákat maguk között szétosztották, így nem nagyon lehetett rendes fizetésre számítani. Még egy állandó helyet se biztosítottak a tanáriban. Hiba volt oda menni dolgozni.
ma 06:43
6/9 anonim válasza:
Nekem a főnőköm volt toxikus, demotiváló ember. Miatta mondtam fel, és helyette lett egy olyan helyem, ahol mindenki toxikus, magának való zárkózott rosszindulatú informatikus.
Így most visszagondolva, jobb lett volna azt az egyet elviselni, figyelembe véve azt is, hogy legalább nem rosszindulatból csinálta, csak volt egy szar stílusa.
ma 10:16
7/9 anonim válasza:
Jah. Fizikailag agresszív viselkedés irodai környezetben. Puszira elvárt, peer pressure módon kikényszerített túlóra. És egy kinézett kollega szivatása amibe vagy baszálltál vagy te voltál a következő.
Próbaidő alatt léptem.
ma 10:21
8/9 anonim válasza:
Mikor elkezdtem hívogatni már a munkavéfelmi felügyelőséget hirtelen mindenki átment kedvesrendes csicskába hirtelen.
ma 10:34
9/9 anonim válasza:
Olyan volt, hogy a főnök miatt (ügyvezető) mert elmebeteg volt és a saját hibás döntései miatt is minket okolt. Ha pedig próbáltunk rávilagitani arra, hogy másképp tennénk bizonyos esetben mert nem fog működni amit kitalált, akkor teljesen kikelt magából és 2-3 hétig elviselhetetlen feszültséget generált. Aztán ha nekünk volt igazunk és nem jöttek be a számításai, azért is mi voltunk a hibásak. Akikkel együtt dolgoztam ott, már mindannyian máshol vagyunk, a főnök cége meg teljesen leamortizálódott. Vajon miért...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!