Jobboldaliak! Ti hogy bocsátottatok meg a Fidesznek azok után, hogy migránsokat hívott az országba konkrétan azért hogy elvegyék a magyarok munkahelyét?
Ez az amit egy jobboldali kormány sehol a világon nem csinál. Pont ez a jobboldaliság egyik lényege, hogy a helyi munkaerőt védik, és a helyi munkaerőnek próbálnak kiharcolni jobb béreket, jobb munkakörülményeket a multikkal szemben. Ebből derült ki, hogy a Fidesz mennyire áljobboldali, hogy harmadik világbeli munkaerőt hozatott be százezres nagyságrendben, azért mert olcsóbbak, fürgébbek, strapálhatóbbak a magyar munkaerőnél, és emiatt sok magyar melós küldtek el a munkahelyéről.
Márpedig az EP választáson az derült ki, hogy a magyar jobboldaliak zöme megbocsátott a Fidesznek ezért. Azt értem, hogy a pedofil botrányok nem tántorították őket vissza. Mert az nem érinti közvetlenül az életüket. Ez az egész LMBTQ, pedifil, woke meg stb. téma csak porhintés, meddő szájkaratézás ami egyáltalán nem érinti az emberek életét közvetlenül, csak egy ideológiai vita. De a munkaerő lecserélése indiai, pakisztáni, fülöp-szigetekire az igenis érinti.
Jobboldaliak, ti miért bocsátottatok meg?
Én eleve, sohasem szavaztak a Fideszre.
2018-ig a Jobbikra szavaztam.
A Fidesz sohasem volt teljesen jobboldali,a migránsok behozatala inkább liberális intézkedés.A munkaerőpiac túlzott liberalizációja is.
Sokkal jobban zavar a Putyinimádatuk és az unióellenességük.
Ezért lesz legközelebb a Tisza!
Az osztrákok nem hívtak konkrétan azért be migránsokat, hogy osztrákok helyett dolgozzanak valahol. A migránsokat (köztük a magyarokat is) vonzza az ottani jólét, és mennek maguktól, és elvégeznek olyan munkákat amikre nincs osztrák jelentkező. Vagy azért mert túl nehéz szakma (IT, mérnöki, orvosi munkakör, egyéb), vagy azért mert túl alulfizetett vagy alja munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!