Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mivel töltöttétek a téli...

Mivel töltöttétek a téli szünetet? Bezzeg most rohan az idő. Pislogunk kettőt és máris itt van január 6. Már most rosszul vagyok, hogy újra menni kell dolgozni.

Figyelt kérdés

dec. 22. 17:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Most akkor vissza a jövőbe?
dec. 22. 19:29
 12/24 anonim ***** válasza:
#11 Legjobb! :)
dec. 22. 19:33
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs leállás. Nekem még a karácsonyi 3 nap is ultramaratoni szünetnek fog tűnni, amit már nagyon várok.
dec. 22. 19:37
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsés vagyok, mert nálam nem rohan az idő.

Júliustól november közepéig felújítottunk meg tatarítottam, így azt külön már nem kell. A bevásárlást is megoldottam múlt szombaton, meg a csapatépítő nap szünetében. Ma csak pihiztem meg olvasgattam egész nap.

Holnap felhozzuk a fát és becsomagolom az ajándékokat.

Keddre tényleg már csak a díszítés marad.

Ja, és nagyon örülök, hogy idén VÉGRE 2 hét összefüggő szabit kaptam.

dec. 22. 20:30
 15/24 anonim ***** válasza:
73%

Holnap még dolgoznom kell.

Keddtől aztán januárig pedig vedelés.

Amilyen drága volt idén visszafogom magam és napi 1 liter töménynél megállok

dec. 22. 20:51
 16/24 anonim ***** válasza:
56%
Próbáltam ma kipihenni az elmúlt hetet, mert brutálisan széthajtottam magam. Fürdő, masszázs, stb. De 3-án már megyek újra dolgozni, mondjuk nekem ez nem akkora trauma, a saját főnököm vagyok.
dec. 22. 21:38
 17/24 anonim ***** válasza:
71%
Örülök, hogy a te tèli szüneted ennyire hosszú, èn már 30-án megyek dolgozni de addig minden pillanatot kihasználok. Nem akarok arra gondolni, hogy rohan az idő. Barátok, család, illetve többször megyek moziba is mert tetszik az èv vègi filmválasztèk.
dec. 23. 07:34
 18/24 Szolovjov ***** válasza:
65%
Mi 2-án kezdünk. Amúgy csinálgatom a házat belülről, végre van rá időm. 3 műszak mellett semmire nincs.
dec. 23. 11:48
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ma még munkanap volt. Holnaptól van szünet. Már akinek... nekem szerencsére igen.
dec. 23. 17:28
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Gyorsan telik az idő, de még így is messzebb van az a január 6.

Nekem a jelen szünet szakdolgozatírással és pihenéssel fog felváltva telni amúgy.

dec. 23. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!