Mivel töltöttétek a téli szünetet? Bezzeg most rohan az idő. Pislogunk kettőt és máris itt van január 6. Már most rosszul vagyok, hogy újra menni kell dolgozni.
Figyelt kérdés
tegnap 17:37
13/16 anonim válasza:
Nálunk nincs leállás. Nekem még a karácsonyi 3 nap is ultramaratoni szünetnek fog tűnni, amit már nagyon várok.
14/16 anonim válasza:
Szerencsés vagyok, mert nálam nem rohan az idő.
Júliustól november közepéig felújítottunk meg tatarítottam, így azt külön már nem kell. A bevásárlást is megoldottam múlt szombaton, meg a csapatépítő nap szünetében. Ma csak pihiztem meg olvasgattam egész nap.
Holnap felhozzuk a fát és becsomagolom az ajándékokat.
Keddre tényleg már csak a díszítés marad.
Ja, és nagyon örülök, hogy idén VÉGRE 2 hét összefüggő szabit kaptam.
15/16 anonim válasza:
Holnap még dolgoznom kell.
Keddtől aztán januárig pedig vedelés.
Amilyen drága volt idén visszafogom magam és napi 1 liter töménynél megállok
16/16 anonim válasza:
Próbáltam ma kipihenni az elmúlt hetet, mert brutálisan széthajtottam magam. Fürdő, masszázs, stb. De 3-án már megyek újra dolgozni, mondjuk nekem ez nem akkora trauma, a saját főnököm vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!