Mikor érdemesebb?
Januárban vagy februárban érdemesebb munkát keresni?
Mikor esélyesebb, hogy felvesznek? Mert állítólag januárban nehezebb, mivel első hónap aztán sok helyen van leállás stb...
Mèg gyermek vagy,ìgy nem tudhatod, hogy a felnőttek világa a leggonoszabb, amit el tudsz képzelni.
Ne akarj mèg dolgozni.
Mindegy, januárban 99%-ban max első héten van még nagyobb szabadságolás, leállás, második héttől odlgozik mindenki.
De hogy gondolod, nem küldöd az önéletrajzokat mert úgyse vesznek fel, hanem majd csak később?
Ha váltani akarsz, vagy első munkahely kell, akkor fogod magad és megpályázol mindent, ami szóbajöhet, beállítod a hirdetésfigyelőt és megpályázod az újakat, amik érdekesek. Nem vársz a csodára, hogy majd egy adott időpillanatban biztos felvesznek, máskor meg nem.
Szerintem akkor érdemes keresni amikor hirdetnek a preferenciáidnak megfelelő munkát. Legyen az január vagy február vagy augusztus.
Szerintem akkor érdemes keresni amikor hirdetnek a preferenciáidnak megfelelő munkát. Legyen az január vagy
február vagy augusztus.
Mèg gyermek vagy,ìgy nem tudhatod, hogy a felnőttek világa a leggonoszabb, amit el tudsz képzelni.
Ne akarj mèg dolgozni.
21 éves vagyok, mindenki világa gonosz nem csak a felnőtteké, úgyhogy édes mindegy.
Mindig érdemes, legfeljebb még lassabban reagálnak.
#6: fárasztó ez a toxikus szöveg, amit mindenhová odahánysz.
Itt veled van a gond, nem a felnőttek világával.
fárasztó ez a toxikus szöveg, amit mindenhová odahánysz.
Itt veled van a gond, nem a felnőttek világával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!