Új munkahelyen érdemesebb rögtön kiállni magadért, vagy inkább elfogadni a kis "csúsztatásokat"? (túlóra benyelés, szabadsággal trükközés...)
"A túlóra egy normális intézmény, amit anyagilag kompenzálnak is. Mi ebben a "csúsztatás"?"
Olvasd el újból a kérdést! Nem azt írtam, amit te, hanem ezt:
elfogadni a kis "csúsztatásokat"? (túlóra benyelés, szabadsággal trükközés...)
Ha normálisan kifizetik a túlórát, vagy szabadidőt adnak helyette, az korrekt, abban nincs "csúsztatás"
Alkalmanként nálam még belefér. Rendszeresen viszont nem.
Egyébként én már az interjún ( pont minap voltam i) mindig rákérezek többek között erre a kérdésre is. Nem elég 1 kérdés, sajnos körbe kell ezeknél járni. :D ÉS csak kibújik a szög a zsákból. Nálam elég volt 1rossz tapasztalat.
Mert igen, fizetett "túlóra" nincs,.. de aztán csak kiderült, hogy azért azt sem szeretik, ha munkaidő lejártával hazamész. Olvasni kell a sorok között.
Egyébként ha ők kérnek meg, hogy maradjak, akkor rá is kérdeznék hogy ok, fizetve vagy lecsúsztatva lesz? Én már nem fogok igás ló lenni egy helyen sem. Órabérben szerződünk. Ettől simán bennmaradok, ha nem fejezek be vmit határidőre ha úgy tartja kedvem, de ha megkövetelik, és ez rendszeres, az megint más..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!