Hova lenne érdemesebb dolgozni menni, Írország, vagy Anglia?
Mivel Angliába már nem tudsz cxsak úgy kiköltözni, így marad Írország. Én Írországban élek, de éltem UK-ben is és sok szempontból hasonló, viszont sokkal jobb fejek és befogadóbbak az emberek a tapasztalatim szerint.
Dublint kerüld el, rettenetesen drága a lakhatás - mindenhol, de Dublinban főleg, a nyelvre pedig gyúrj rá jobban, mert középfokkal semmire sem mész. Bentakított munkákkal nincs tapasztalatom, a minimálbér €10.20 per óra. Lakásokat daft.ie-n nézhetsz, csak hogy legyen elképzelésed az árakról. A kaja, ruházkodás stb. nem drágább, mint Magyarországon, szórakozni elég drága.
Hollandia. Ott is el tudsz lenni angol nyelvtudassal, es jobban is keresel.
Segedmunka kb. 400 euro/40 ora + adnak szallast, sajat szobaval. munkaba jarast neked kell intezni altalaban, de a szallason biztos van valaki akinek van autoja.
Azt irjak hogy csak szakmunkasokat vesznek fel, de nem igaz, mert egy csomo szakma nelkulit is lattam ott dolgozni. Proba cseresznye
Én egyiket se nagyon ajánlanám. Inkább akkor gyúrj a németre és Ausztriába átjárás.
Nincs akkora -nem fizetés- hanem életszínvonalbeli különbség.
Egyikbe sem.
Tényleg akkor már inkább Hollandia.
Még Norvégiában is találsz munkát abgolal ott talán a legmagasabb fizetés de Oszló elég drága.
A többi skandináv országban is boldogulsz valamilyen szinten az angolal. Vagy rászánsz pár hónapot a német alapokra mar azzal is kitudsz menni bár én nem lennék képes németet tanulni nem teszik a nyelv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!