Mivel töltöttétek a téli szünetet? Bezzeg most rohan az idő. Pislogunk kettőt és máris itt van január 6. Már most rosszul vagyok, hogy újra menni kell dolgozni.
Figyelt kérdés
ma 17:37
1/16 anonim válasza:
Eddig nem sok mindennel, befejeztük a karácsonyi vásárlást, szexeltünk párat, néztünk filmeket, sorozatokat, kicsit rendbeszedtem a lakást meg ilyenek.
Több, mint 2 hét leállás egyhuzamban úgy, hogy a partnerek sem dolgoznak több, mint áldásos az autóiparban vezetőként
3/16 anonim válasza:
Egyébként nem sok mindennel, pihengetek, sikerült megfáznom...
2 voltam
4/16 anonim válasza:
Vettem egy új gamer gépet mondom majd el leszek vele (kb 3 órát használtam eddig) december eleje óta. Szakítottam a barátnőmmel. Mindennap betépem a haverjaimmal, ezt is meguntam. Most jön szilveszter egy házibuli még be csúszik talán azt ennyi volt…ha most amúgy lenne egy 10 millióm már indulnék is el a p..ba valami más országba magam elől is elmenekülnék így január környéken
6/16 anonim válasza:
Eddig nem sok mindennel, vettem ezt-azt (leginkább itthonra magamnak, nem vagyok nagy ajándékozós, de holnap még elugrok azért is), de egyelőre csak pihentem.
7/16 anonim válasza:
Munkaval, hetvegek, karacsony szerda-pentek szabad, meg januar elseje. Masodika mar munkanap.
Es szeretnek en kettot pislogni, 6-an kezdodik az iskola, de a teli szunet olyan mintha 100 ev lenne.
10/16 anonim válasza:
Próbáltam lazítani, takarítani, bepótolni elmaradt dolgokat. Néhány sikerült, többsége nem, de nem baj. Örülni, együtt lenni - az sikerült. A karácsony miatt nem izgultam, nyugiban telt (nem érdekelt a felhajtás), és nagyon örülök, hogy ennyit itthon lehettem. Vár az új év! Van három nagy tervem az évre, apránként összehozom, jönnek a hétközapok. A hétköznapokat nagyon szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!