Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyakran fordulhat az elő...

Gyakran fordulhat az elő szerintetek, hogy valaki munkahelyet vált, és az új helyén később a sors összehozza őt korábbi kollégájával?

Figyelt kérdés
De tőle függetlenül, tehát nem ő segít, meg nem ő szólt neki, hanem a másik személy is munkahelyet vált pont ugyanoda, így egymástól függetlenül ismét kollégák lesznek. Az is lehet, hogy jóban vagy rosszban voltak egymással, vagy az is lehet, hogy egy szobában lesznek. Történt már ilyen veletek, vagy ismertek ilyen helyzetet?
tegnap 15:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A jelenlegi 3. melóhelyemen itt van csomó kollégám akikkel még az 1. melóhelyemen is kollégák voltunk.
tegnap 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer előfordult, meglepődtünk, de örültünk egymásnak. :D Jóban voltunk az előző helyen is, de nem annyira, hogy tartsuk a kapcsolatot melón kívül is. A két cég ugyanazzal foglalkozott, szóval nem volt annyira furcsa, csak az, hogy pont egy időben voltunk ott. Olyan gyakrabban előfordult, hogy az adott helyen voltak olyan kollégák, akik szintén dolgoztak egy előző munkahelyemen, csak nem akkor, amikor én is ott voltam, de legalább a közös téma azonnal megvan ilyenkor.
tegnap 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálam előfordult, bár munkahelyen belül egy másik egységbe kerültem, de jöttek át mások is.
tegnap 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!