Tartjátok a kapcsolatot a korábbi főnökkel? Fel szokott hívni titeket?
Nem, nem tartom. Ha hívna se venném fel.
A kapcsolatot sem tartom, mert ő valóban egy igazi mocskos kamu ember.. Mikor már éreztem, hogy nem annyira szeretnék tartósan maradni a munkahelyen akkor tájt jött egy olyan ötlet, hogy "ne legyek már bejelentve csak napi bejelentéssel" egy kis ideig.. amibe akkor még belementem és eltelt így kb 3-4 hónap, majd jeleztem, hogy akkor én szeretnék menni innen (mert egyébként egy csomó gond volt..) és akkor kérték, hogy maradjak még 1 hónapot amég találnak helyemre mást. Mondtam oké, mert a másik helyen amúgy is úgy kellett kezdeni, hogy következő hónaptól (ekkor már megvolt) és a hála végül mi lett? (Ekkor már napi bejelentésem sem volt.)
Hát az, hogy a januári bérem májusban szíveskedtek végül odaadni.
Innentől kezdve hagyjanak engem békén örökre. Szerencsére nem is keresnek, bár olyan kb 1 évig rendszeresen kerestek amikor ott hagytam a helyet.. Persze akkor sem nagyon vettem fel a telefont csak amikor már sokadszorra keresett.
Sajnos fiatalabb voltam, beleestem olyan hibákba amikbe nem kellett volna, senki sem tanított meg ezekre a dolgokra, főleg nem az iskola..
Nem.
Viszont a nejet megdugtam azota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!