Miért ilyen megkeseredettek az emberek?
A munkahelyemen mindig szurkálódik valaki, boltban dolgozom, de ez egy falusi bolt, itt is sok ember megfordul, és az a legdurvább, hogy mindenki ismer mindenkit, és azok akik ismernek szurkálódnak.. ha épp hízok kicsit rögtön megemlítik ha fogyok azt is, na fogytál na híztál, teszem hozzá 55kg vagyok 160cm-el :))) azt is megkaptuk hogy elkényeztetettek vagyunk holott mindig dolgoztam.. erre én is megválaszoltam mert már őszintén elegem lett.. de utólag megbántam, nem mondtam semmi rosszat, csak kikértem magamnak mert sosem kényelmes.. a szüleim mindent megadtak nem szenvedtem hiányt semmiben sosem, de én is dolgoztam, s amilyen litániát levágott nem bírtam ki hogy ne mondjam meg erről a véleményem szépen! Ahogy említettem utána úgy voltam vele, hogy elkellett volna engedjem a fülem mögött de elegem van abból hogy az emberek mit megengednek maguknak, s észre vettem azt is ha hagyom magam, még jobban megvágnak, mert nekik ez esik jól. Hogy kell kezelni az ilyen embereket jól tettem, hogy megválaszoltam vagy hagyni kellett volna had mondja?
Én nem tudnék senkibe csak úgy belekötni, s szándékosan megbántani, de nem vagyunk egyformák
Le kell őket szarni!
Ez a legjobb opció.
Egyébként azt hittem mást fogsz írni a kérdésben, hogy milyen rossz tapasztalatba futottál bele, de én nem csodálkozom, hogy meg vannak az emberek keseredve.. Rengetegen vannak rossz helyzetben, rengeteg ember agy mosott habzó szájú droid.. én semmit nem csodálkozom, ha valaki valahol úgy reagál valamire, mint egy elmebeteg.
Azzal aki hülye, ott törekedni kell a legkevesebb kommunikációra.
Abszolút nem. A legtöbb embernek az se meg, hogy értelmezze azt ami ODA VAN ÍRVA.... meg hát mindenki mindenben nagyon okos.. én tényleg rá szoktam hagyni az emberekre már az ilyet.
Megcsináltam egy olyan dolgot amit az életben szerintem nagyon-nagyon kevesen érnek el, mármint alapból mindenki számára nem is lehetséges, mert nincs olyan állapotban. (Itt rossz állapotra kell gondolni.)
Na és az a legviccesebb mikor még ezen a téren is ki akarnak oktatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!