Mi ez a sok megkeseredett, provokáló kérdés itt mostanság? Ennyire unatkoztok emberek? :DD
Frusztráltak és a saját sikertelenségeiket másra akarják hárítani.
Valamit, hogy megoldást találjanak rá, az elképzelhetetlen, egyszerűbb a másikat szidni.
1,5 éve kérdeztem utoljára, szóval abban a részben nem vagyok érintett, de engem is nagyon zavar már a provokatív kérdések mennyisége. Főleg, hogy nagy valószínűséggel nagyon kevés tag által íródnak a stílus, meg a témák miatt.
Viszont.. elég nagy pangás lenne nélkülük az oldalon, ezek meg (sajnos) megmozgatják a népet, így repülnek rájuk és nő az oldal látogatottsága.
Nekem nem is annyira a provokáló, hanem a szimplán sötét kérdések tűntek fel a napokban, megint.
És nem értem, hogy most a magyarok egy része tényleg ennyire nem tud józan ésszel gondolkodni, vagy csak szórakozásból vannak az ilyen kérdések gyártva?!
Az egyetemeken is betiltották-e a mobiltelefonokat, ki lehet-e utazni országbérlettel az Adriára, stb.
Tehát ami olyan nyilvánvaló, és mégis megkérdezik. De amúgy teljesen de ja vu érzésem van, a COVID alatt is ez ment itt, naponta 20x megkérdezték ugyanazokat, pedig a csapból is a szabályok, meg az intézkedések folytak...
Én azon is gondolkodtam már amúgy, hogy ezeket nem az oldalnak - az azt üzemeltető cégnek - valami belsős alkalmazottjai írják ki, hogy forgalmat generáljanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!