A nyugdíjas Tesco pénztáros nők többsége megkeseredett vagy miért ilyen undok, kötekedős a vásárlókkal? Hogy engedheti meg egy ekkora cég ilyeneket alkalmaz? Tettem panaszt semmi nem változott!
A Tesco borzalmasan rosszul fizet, ezért nem versenyez senki a Tesco kasszákert.
Egyébként meg miért nem használod az automata kasszát?
Nekem soha semmi panaszom nem volt rájuk, de lehet azért mert nem vagyok irritáló.
Látok egy rakás irritáló embert, akik pl a pénztárnál döntik el hogy nem kell nekik egy árucikk, aztán ugye majd a szolga visszaviszi, vagy nem köszönnek, vagy nem képesek lemérni előre a zöldséget/gyümölcsöt, vagy bunkók, vagy akadékoskodnak, meg mittudomén, aztán ezeknek szokott lenni konfliktusa a kasszásokkal. Univerzális tanács minden szituációra hogy először te magad tegyél meg mindent, hogy ne legyél irritáló, mert ha összefutsz egy nap 50 emberrel, és mind a 50nel irritáló vagy, akkor nagy valószínűséggel a 50ből legalább páran elküldenek majd az anyádba.
Jóval többen mint akkor, ha mindent megtettél volna, hogy ne legyél mások terhére.
(legalabbis szerintem ez a megfelelő tanács számodra, ha a kasszások TÖBBSÉGE gci veled)
Soha életemben nem volt bajom a pénztárosokkal, pedig elég sok boltban megfordultam már.
Vannak ilyen megkeseredett f@szok is, de szerintem a túlnyomó többség csak akkor bunkó ha a vásárló is.
Magyarországon jellemző embertípus a közepes képességű, kissé lepukkant , sértett, lusta átlag proletár. A pénztárosok többsége pont ebbe a kategóriába tartozik (sőt a magyarok többsége is).
Az ilyen emberek lusták bármiért is tenni, ezért nem haladnak az életben, marad nekik a duma, pofázás, kötekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!