Miért ennyire pofátlanok és telhetetlenek az operátorok?
Motiválni próbáltad már őket valamivel ?
Elmagyarázni szépen a miérteket.
Vagy megismerni őket?
33
Nem mondtam, hogy mindenki ilyen, de van ilyen is. Nem tudom hogy nyertek felvételt.
7 és vagyok.
Te nagyobb surmó vagy, mint sok közmunkás vagy gyári dolgozó.
Ha nem lennének ezek az emberek, akkor a kezeddel a diplomával dolgozhatnál helyettük.
23 hogy merülne fel benne? Azok közé a "vezetők" közé tartozik, akik nincsenek is képbe a saját munkakörükkel, hogy mi hogy megy a termelésbe. Egy jó vezető tisztába van vele.
#35: fordítva is igaz. Bármelyik láncszem eltűnik az rábaszcsi. Ha nincs itt a munkaadó,aki beletette a pénzét meg vállalja a kockázatot, szerzi és szervezi a munkákat,stb. akkor nincs hol az operátornak dolgozni (meg a többieknek sem). Ha nincs a gépbeállító akkor a többség korrekciózni sem tud magától(már ha megmunkáló gépről beszélünk), ha nincs termelésvezető akkor csak a herevere megy (90 es évek elejéig tipikusan ez volt). Quality nélkül minden szr kimenne és nincs újabb megrendelés (az operátor szrik erre magasról, mi is raktuk szét a selejtet az ellenőrzött kész darabok közé,hogy még pont meglegyen az elfogadható selejtarány) , stb.
Valójában bármelyik láncszem kiesik rábaszcsi van. Egyébként ez a tipikus egymásra mutogatás esete ami itt van. Mindig a másik a hibás meg a másik a hülye.
37 egy nem én keztem.
kettő nem mondtam, hogy amiről Te írsz az nincs!
Kérdező, feldughatnad magadnak a diplomat, ha nem lennenek ezek az emberek, mert nem lenne kinek főnököt játszani.
Plusz a hanyatló nyugaton en siman tudnék 40% vagy tobbet teljesiteni, megis köszönik, meg vannak elégedve a munkammal. Pedig ott sem mindig jon ki a matek.
Ja es egy hozzád hasonló menedzsert igenis egyszer sikerült beszervezni az operatorok közé. Mikor saját kézből tapasztalta hogy mi van a papiron, es mi a valóságban gyökeresen!!! megváltozott.
Igaz sosem voltam operátor, viszont több mint 6 éve én vagyok a menedzsment elé dobott hús, aki a heti/havi prezentációkon magyarázkodik a földi krumplik teljesítménye miatt. Nem egy hét diákmunka tapasztalaiból kellene kiindulni, mert te meg nem voltál termelő multi vezetésében. Minden szarért mi vagyunk elő véve, nem az aki a soron épp szarik a munkájára mert a nagyon fontos nő ügyeit magyarázza a kollégának (aki így szintén nem dolgozik). Teljesítmény van emberek, lehet hogy nem keresnek olyan jól mint nyugaton, vagy a távol keleten, de azokban az országokban a sok pénzért csapágyasra hajtják az embereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!