Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért ennyire pofátlanok és...

Adamka2 kérdése:

Miért ennyire pofátlanok és telhetetlenek az operátorok?

Figyelt kérdés
Egy nagy multicégnél dolgozom, mint termelésvezető. A munkám nagyon sokrétű és hatalmas felelősséggel jár. Az utóbbi hónapokban az operátorok sorozatosan elmaradnak a darabszámokkal. Miért nem értik meg, hogy a gyárat a megrendelők tartják el? Ha nem teljesítjük az elvárt darabszámokat, azzal mindannyiunk megélhetése kerül veszélybe, az övék is. De ezt valahogy képtelenek felfogni. Nem képesek belegondolni a komolyabb összefüggésekbe, miközben állandóan siránkoznak béremelésért. Aláírta a szerződést egy adott bérről. Akkor mit panaszkodik? Elolvasta, elfogadta. És olyan tiszteletlenek a managementtel szemben. Felháborító. Örülhetnének, hogy van munkájuk. Én is dolgozni járok be és nagyon elfáradok nap végére. Én is a fizetésemből vásárolok a boltban. Az operátorok néha olyanok, mint egy marhacsorda.

dec. 13. 00:50
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
60%

Motiválni próbáltad már őket valamivel ?

Elmagyarázni szépen a miérteket.

Vagy megismerni őket?

dec. 13. 11:59
 32/50 anonim ***** válasza:
15%
Nálunk olyanok vannak, hogy a nevüket nem tudják leírni. Amikor alá kell írni valamit, húznak 2 vonalat.
dec. 13. 12:07
 33/50 anonim ***** válasza:
32%
32-es, akkor fel se vennék őket. Megy ám a kamuzás. Szerintem a kérdező is troll, csak provokál mindenkit a bunkó kérdésével.
dec. 13. 12:13
 34/50 anonim ***** válasza:
64%

33

Nem mondtam, hogy mindenki ilyen, de van ilyen is. Nem tudom hogy nyertek felvételt.

dec. 13. 12:17
 35/50 anonim ***** válasza:
59%

7 és vagyok.

Te nagyobb surmó vagy, mint sok közmunkás vagy gyári dolgozó.

Ha nem lennének ezek az emberek, akkor a kezeddel a diplomával dolgozhatnál helyettük.

23 hogy merülne fel benne? Azok közé a "vezetők" közé tartozik, akik nincsenek is képbe a saját munkakörükkel, hogy mi hogy megy a termelésbe. Egy jó vezető tisztába van vele.

dec. 13. 12:22
 36/50 anonim ***** válasza:
14%
Aki nem megy havonta táppénzre, meg nincs igazolatlanja, az már jónak számít. Azt hogy hőbörögnek, meg kulturálatlanok azt mindenki természetesnek veszi. Ők ilyenek, ennyi fizetésért (nettó 280 körül kapnak pótlékokkal, túlóra nélkül) csak ilyen munkaerőt lehet kapni.
dec. 13. 12:25
 37/50 anonim ***** válasza:
20%

#35: fordítva is igaz. Bármelyik láncszem eltűnik az rábaszcsi. Ha nincs itt a munkaadó,aki beletette a pénzét meg vállalja a kockázatot, szerzi és szervezi a munkákat,stb. akkor nincs hol az operátornak dolgozni (meg a többieknek sem). Ha nincs a gépbeállító akkor a többség korrekciózni sem tud magától(már ha megmunkáló gépről beszélünk), ha nincs termelésvezető akkor csak a herevere megy (90 es évek elejéig tipikusan ez volt). Quality nélkül minden szr kimenne és nincs újabb megrendelés (az operátor szrik erre magasról, mi is raktuk szét a selejtet az ellenőrzött kész darabok közé,hogy még pont meglegyen az elfogadható selejtarány) , stb.

Valójában bármelyik láncszem kiesik rábaszcsi van. Egyébként ez a tipikus egymásra mutogatás esete ami itt van. Mindig a másik a hibás meg a másik a hülye.

dec. 13. 13:21
 38/50 anonim ***** válasza:
0%

37 egy nem én keztem.

kettő nem mondtam, hogy amiről Te írsz az nincs!

dec. 13. 14:01
 39/50 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező, feldughatnad magadnak a diplomat, ha nem lennenek ezek az emberek, mert nem lenne kinek főnököt játszani.

Plusz a hanyatló nyugaton en siman tudnék 40% vagy tobbet teljesiteni, megis köszönik, meg vannak elégedve a munkammal. Pedig ott sem mindig jon ki a matek.

Ja es egy hozzád hasonló menedzsert igenis egyszer sikerült beszervezni az operatorok közé. Mikor saját kézből tapasztalta hogy mi van a papiron, es mi a valóságban gyökeresen!!! megváltozott.

dec. 13. 14:22
 40/50 anonim ***** válasza:
0%

Igaz sosem voltam operátor, viszont több mint 6 éve én vagyok a menedzsment elé dobott hús, aki a heti/havi prezentációkon magyarázkodik a földi krumplik teljesítménye miatt. Nem egy hét diákmunka tapasztalaiból kellene kiindulni, mert te meg nem voltál termelő multi vezetésében. Minden szarért mi vagyunk elő véve, nem az aki a soron épp szarik a munkájára mert a nagyon fontos nő ügyeit magyarázza a kollégának (aki így szintén nem dolgozik). Teljesítmény van emberek, lehet hogy nem keresnek olyan jól mint nyugaton, vagy a távol keleten, de azokban az országokban a sok pénzért csapágyasra hajtják az embereket

dec. 13. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!