Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért ennyire pofátlanok és...

Adamka2 kérdése:

Miért ennyire pofátlanok és telhetetlenek az operátorok?

Figyelt kérdés
Egy nagy multicégnél dolgozom, mint termelésvezető. A munkám nagyon sokrétű és hatalmas felelősséggel jár. Az utóbbi hónapokban az operátorok sorozatosan elmaradnak a darabszámokkal. Miért nem értik meg, hogy a gyárat a megrendelők tartják el? Ha nem teljesítjük az elvárt darabszámokat, azzal mindannyiunk megélhetése kerül veszélybe, az övék is. De ezt valahogy képtelenek felfogni. Nem képesek belegondolni a komolyabb összefüggésekbe, miközben állandóan siránkoznak béremelésért. Aláírta a szerződést egy adott bérről. Akkor mit panaszkodik? Elolvasta, elfogadta. És olyan tiszteletlenek a managementtel szemben. Felháborító. Örülhetnének, hogy van munkájuk. Én is dolgozni járok be és nagyon elfáradok nap végére. Én is a fizetésemből vásárolok a boltban. Az operátorok néha olyanok, mint egy marhacsorda.

dec. 13. 00:50
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
18%
Általában nem a társadalom krémje dolgozik ilyen munkakörben, szóval nem tudom mit vársz tőlük.
dec. 13. 10:23
 22/50 A kérdező kommentje:
21-es. Tökéletesen igazad van. Az operátorok döntő többsége primitív fogalmatlan hatökör. Több hozzászólásban is olvastam a kritikát, hogy álljak be dolgozni a sorra, akkor megtudom mi a probléma. Megfordítanám. Ha az operátorok vették volna a fáradtságot a diploma megszerzésére, most a kollégáim lennének az irodában, nem beosztottak a soroknál.
dec. 13. 11:20
 23/50 Kései Sirató ***** válasza:
84%

Fel sem merül benned, hogy netán irreális az elvárás? Újratervezés kellene itt, és nem a tisztességes munkás emberek szidalmazása.

A társadalomnak nem csak vezetőkre és diplomás emberekre van szüksége.

Így is ki vannak használva, máról-holnapra élnek, úgyhogy fogd vissza magad. Ha nem tetszik, végezz valami jobb egyetemet, hogy magasabban kvalifikált állásod legyen!

dec. 13. 11:26
 24/50 anonim ***** válasza:
72%
Vegyél fel több embert vagy emeld a fizetést. Te amúgy mit is csinálsz?
dec. 13. 11:33
 25/50 A kérdező kommentje:
24-es. Én koordinálom a termelési folyamatokat és az én dolgom a termelési ráta szintén tartása.
dec. 13. 11:39
 26/50 anonim ***** válasza:
72%

25

Értem, és mi a megoldás a problémádra?

dec. 13. 11:43
 27/50 anonim ***** válasza:
81%
Voltam termelésvezető, nagyon naiv vagy finoman szólva, ha ebben látod a hibát...
dec. 13. 11:47
 28/50 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen átérzem a kérdező problémáját, az elvárt darabszám nem tartását (amit nem csoda ha nem teljesítenek ha minden mongúz meg serpa vendégmunkás 5 percenként megy 10 perces cigi meg pisi szünetre) még meg lehet fejelni pluszban olyan dolgokkal, mint pl a figyelmetlenség, hanyagság, nem törődömség, és ezekből adódó selejt gyártás/ gép hibák. Emellett az operátoroknak iszonyat költségük van, amit a cégnak akkor is ki kell csengetnie ha szart gyártanak, vagy ha a piac valamiért bezuhan (ők ebbe nyilván nem gondolnak bele, egyrészt mert a legtöbb gondolkodni sem tud, másrészt meg a többség leakad a saját fizuján hőbörögni). Én őszintén nagyon várom már hogy az emberi droidokat valódi robotokra lehessen cserélni (csak tartanánk már ott)
dec. 13. 11:49
 29/50 anonim ***** válasza:
31%

28

A menedzsment se kell majd akkor. Csak néhány karban tartó

dec. 13. 11:54
 30/50 Kései Sirató ***** válasza:
61%

Te soha életedben nem voltál operátor. Nem releváns, amit leírsz.

Én egyetemistaként voltam diákmunkán operátor egy hétig. Nagyon ki vannak használva. Nincsenek jól megfizetve.

dec. 13. 11:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!