Miért ennyire pofátlanok és telhetetlenek az operátorok?
A vezetőség van, hogy képtelen felfogni, hogy az eszközök olykor annyira elavultak és rosszul működnek, hogy hiába a számukra ideális a székből kikalkulált darabszám, nincs az az Operátor, aki lehozza neki, olyan tapasztalat és tudás nélkül, ami egyébként nem elvárt egy operátortól és azt nem is fizetik meg.
Gondolom neked is nehéz lenne toll nélkül írni, kb. Van hogy ilyen eljárásokkal kell mebküzdenie az operátornak, és sajnos, ahelyett, hogy a problémát oldanák meg, az a végeredmény, hogy az Operátor a szaralak, mert ugye ez a könnyebb és olcsóbb. Mivel több kiadás lenne, ha megfelelő szakemberrel pl. Orvosolnák a gépek megfelelő működését.
A számok azok csak számok, általában olyanok követelik q darabszámot, akik 8 órát nem lennének képesek eltolteni végig nézni a gyártási folyamatokat, mert akkor nagyon sok olyan probléma tárulna a szemek elé, amikor is kiderülne, hogy senkiházi, mihaszna, inkompetens vezetők hozzák a döntéseket és adják a béreket.
Én voltam anno műszakvezető.
A legtöbb gyárban folyamat szrk a gépek és olyan normák vannak, amiket nem lehet megcsinálni. Vagy elég egy olyan ember, aki feltartja a sort.
Kevés a jó műszerész/ mérnök is.
Nem mindegy az se melyik gyár, sok olyan van ahová minden hülyét felvesznek csak legyen ember.
A fizetés szr a legtöbb ilyen helyen. Talán plusz pénzel kéne őket motiválni.
Szr a rendszer is. Sokszor egy normális termelést nem tudnak ősszeírni.
Dolgozz egy hetet a soron aztán megtudod.
Az elején voltam soron is 1 évet, a termelésvezető jött oda és magyarázta, hogy én nem tudom csinálni az adott folyamatot, a gép volt szr....ő azt se tudta melyik irányba kell berakni a felvevőbe az automatát 😆...sztm full alap kéne hogy legyen, hogy tudja hogy működik.
Te mint vezető meg menj le és találd ki a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!