Miért ennyire birkák az emberek? Miért nincs összetartás?
Panaszkodnak, hogy nem jó semmi, háborognak, hogy szar a vezetőség, nem jó a fizu. Ha esetleg tájékoztatás van a főnökség részéről és van lehetőség kérdezni, lapít mindenki, egymás háta mögé bújnak, de aztán ugyanúgy nagy a szájuk az öltözőben, érkezőben, dohányzóban. Miért nem lehet összefogni és az asztalra csapni? Egy egész műszaknyi embert nem fognak kirúgni.(Kisebb cég vagyunk, meg is állna a termelés)
Most is a jövő évünk úgy fog kinézni, hogy hat napokat fogunk dolgozni 3 műszakban, havi egy szabad hétvégével. Én azt el nem hiszem, hogy ez annyira jó az embereknek. Mégsem teszünk semmit ellene. Egyedül semmire nem mennék.
Arra gondoltál már, hogy van lehetőséged munkahelyváltásra is?
Különben megnéznélek téged vezetőként, hogy mennyi mannát szórnál az alkalmazottaknak.
Azt bírom, hogy a magyarok többsége folyton durrog, hogy minden milyen sz. R, és lázadjunk fel... Stb, de annyi erő nincs bennük, hogy váltsanak, mert miért?!
Annyira azért nem sz. R nekik mégsem.
Nálunk nincs szakszervezet sajnos.
Igen, gondoltam rá. És nem lennék jó vezető, mert nem szeretem az igazságtalanságot.
Nem váltani kell, meg megfutamodni. Hanem a jelenlegi helyzetet jobbá, élhetőbbé tenni.
Te csak a saját életedet tudod alakítani.
Igazad van, hogy haragszol másokra, mert tanult tehetetlenek, de lényegében ugyanazt csinálod. Csak nekünk háborogsz.
Jelen esetben az eszközöd a megfutamodás, ami nem szégyen, mert egy fecskeként nem fogsz nyarat csinálni.
Ha ki van fizetve rendesen az előre kialkudott túlóra is én szívesen dolgozok heti 6 napot.
Lehet hogy te nem akarsz túlórázni más meg akar a cégnél több pénzt keresni. Ezért nem nyafognak veled. Ha meg annyira nem tetszik akkor miért nem keresel jobb helyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!