Plázákban az egyes üzletek eladói jogosultak hozzá szólni ahhoz, aki benéz kívülről a boltba?
Nincsenek ilyen szabályok, mert teljesen értelmetlenek lennének. Komolyan, hálás vagyok, amiért az egyetem mellett dolgoztam, mert annyival jobban meg tudom becsülni szerencsétlen üzleti eladókat, akiknek ilyen vásárlókkal kell foglalkoznia.
Hozzád szólhat. Az üzleten belül és kívül is. A munkaidején belül és kívül is. Bármilyen okkal megszólíthat.
Kérdező, tényleg nem értem, hogy mi a problémád. Szólásszabadság van, bárki bárhol, bármikor bárkit megszólíthat bármilyen okkal. Nem is értem, benned hogy merülhetett fel, hogy ez ne így lenne. A te munkahelyeden talán tilos másokhoz szólni?
(#21, #26)
A leírtak alapján neked nincs igazad, de a "szivatás" is sokféle dolgot jelenthet kontextussal. Az még nem számít annak, hogy hozzád szólt, amikor az üzlet előtt álltál.
(#21, #26, #37)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!