Plázákban az egyes üzletek eladói jogosultak hozzá szólni ahhoz, aki benéz kívülről a boltba?
Milyen "civilben"?
Azt szólít meg, akit akar. A problémafelvetést sem lehet komolyan venni.
9-es: De hát neki az elvileg nincs a munkaköri leírásában (szerintem). Ha neki 8-tól 4-ig az üzletben kell árusítani, vevőkkel törődni, akkor szerintem elvileg nem mehetne ki sárkányt eregetni. Max. úgy, hogy meg van határozva szünidő (pl. 12-13) vagy 5 perces cigiszünetre, amikor nem eladóként szerepel.
14-es: De hát a házirendben, az üzlet bérleti szerződésében, az eladó munkaszerződésében nincs ilyesmi leírva?
Gondolom nem a legújabb metafizikai problémát akarta veled megvitatni...
Elárulom, a munkáját végzi ilyenkor is: virágot árul. Mert ha csak arra vár, hogy beszédelegjen egy vevő, éhen hal.
Ha látja, higy benézel feltételezheti, hogy érdekel a virág téma (rosszabb eset, ha a te iq szinteden van, mert akkor elkezdhet rendőrért visítani, mert a bámulásoddal szexuálisan zaklatod, amihez nincs jogod), de bizonytalan vagy. Hogy akarsz e virágot, és milyet, mennyiért.
Ő bíztat, hogy akarjál virágot, menj be, nézz körül, van amit kintről nem látni.
Aztán ha nem mész be, aljas hálóját kiveti másra...
A virág árus maffia nagyon kegyetlen tud ám lenni!
Még a végén cserepeset sóznak rád! Az azt jelenti, hogy kapsz egy adagot a földből, és abba fognak elföldelni!
18-as: Nem tudtam hova besorolni.
16-os: Direkt elkerültem a tekintetét, hogy ne szóljon hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!