Hogyan kezeljem a meetingen a helyzetet?
Van a tulajdonos, a nagyfőnök és alatta az én közvetlen főnököm. A főnökömnek nincs helyettese fél éve. Mi dolgozunk a legrégebb óta együtt és velem a leghatékonyabb. folyamatosan mondta hogy én fogom megkapni a helyettesi pozíciót, mert most is én végzem ezt a munkát, csak kinevezés nélkül. Ma
visszahallottam több kollégámtól hogy másnak adják a pozíciót, aki mindenki szerint alkalmatlan. Mert a tulaj alatti főnök (nem a közvetlen) szerint én messze lakom a munkahelyemtől. Megjegyzem nem voltam soha beteg,mindennel időben elkészültem. Tudom, hogy a tulaj alatti főnök nem igazán kedvel engem. Jogos, hogy haragszom a közvetlen főnökömre amiért nem szólt róla külön? Nagyon régóta dolgozunk együtt és szinte baráti a viszonyunk. Egy hete még mondta, hogy várja hogy megkapjam az új szerződést. Hogy reagáljak a meetingen? Elmondjam, hogy nem volt fair ez a húzás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!