Egyéni- vagy csapatmunka?Nektek melyik felel meg jobban?
Figyelt kérdés
Jobban szeretnék olyan helyre menni ahol van lehetőség egyéni munkàra.Nekem a csapatmunkàról nem jó tapasztalataim vannak.Jó lehet akkor ha minden tagot hasonló célok vezérelnek a csapatmunkàban.Az viszont ritka.Amit tapasztaltam mindig van valaki a csapaton belül akit elkezdenek kímélni,ne kelljen annyi feladatot csinàlni,ne kelljen annyit dolgozni.Van egy- két kirekesztett tag akiknek a véleménye nem szàmít,nem értékelik a tudàsukat,munkàjukat.Van valaki akit megtesznek felelősnek a csapatban de nem azért mert annyira felelősségteljes.Bàr ez màr inkàbb klikkesedés.Nekem ez a tapasztalatom a csapatmunkàról.Van valakinek pozitív tapasztalata esetleg?dec. 5. 08:09
1/12 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzàtennék itt nincs meg mindenkinek a sajàt feladata,hanem azt csinàlja amit ér,belugràlnak a munkàsok egymàs feladatàba.
dec. 5. 08:12
2/12 anonim válasza:
Erre találták ki az egyéni vállalkozást.
3/12 anonim válasza:
Nyilván a csapatmunka. Sokkal hatékonyabb ha egy projekten 5 ember van és nem egy. Bőven hamarabb lesz meg is meg 5 embernek több a sütnivalója is. Sokkal több mindent es nagyobb értékben be lehet vállalni.
4/12 anonim válasza:
Egyéni. Valahogy mindig azt veszem észre, hogy megbízhatóbb, szorgalmasabb vagyok a kollégàimnál. Többet lógnak nálam. Már kezdem unni.
5/12 A kérdező kommentje:
4-es ezzel tudok azonosulni.Meg megszokjak ha valamit megcsinalsz es utana el is hagyjak munkat ugy vannak vele ugyis valaki majd kompenzalja.Ezert legjobb ha meg van mindenkinek a feladata csapaton belul is es mindenki a sajat reszeert felelos.Nem azt jelenti hogy nem lehet segiteni masoknak,de nem kell visszaelni vele.
dec. 5. 10:18
6/12 anonim válasza:
Nekem is az egyéni.
Egy csoport úgyis csak annyira gyors, amennyire a leglassabb. Közben feszít a határidő. Aztán minél többen dolgoznak egy dolgon, annál nagyobb a hibalehetőség. Ha valamiről azt akarod, hogy jó legyen, akkor csináld magad.
7/12 A kérdező kommentje:
6.igen meg az is előfordul ketten rààllnak egy folyamatra és azt egy is megcsinlahatna igy a masik tudna mast csinalni az ido alatt.És igaz csinàljàk többen ugyanazt ēs mégis elmaradnak dolgok,hiànyos a munka.Meg ilyenkor az megy ki kivel jon ki jol,de az elvegzett munkan nem ez latszik.
dec. 5. 10:55
8/12 anonim válasza:
Csapatban, ahol mindenkinek megvannak a saját kis szűkebb, jól elhatárolt feladat és felelősségkörein belül az egyéni munka lehetősége.
9/12 anonim válasza:
az egyéni jobban megfelel, max. 1-2 ember lehet körülöttem, több nem.
10/12 anonim válasza:
Csapatban szeretek jobban dolgozni, de csak akkor, ha minden tagja lelkiismeretes, megbízható és hozza az elvárt szintet. Bár, sajnos, nehéz sokszor ilyent találni, ha viszont mégis sikerül, tökéletes minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!