Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Előfordulhat, hogy bár introve...

Előfordulhat, hogy bár introvertált, csendes és visszahúzódó vagyok, aki szeret egyedül dolgozni, mégis az motivál, ha csapatban dolgozhatok?

Figyelt kérdés
Tehát szeretem ha egyénileg megoldandó feladataim vannak, és nem sürgetnek, hagynak rajta elmolyolni, de ha utána nincs kinek megmutatni, közben nincs kitől kérdezni, és más nincs benne a folyamatban/nem érdekel senkit, akkor engem sem? Ellentmondás? Van olyan munka ahol van ilyen interakció? Kapcsolódni kell, de közben mégsem? Csapatmunka de közben egyéni? Van olyan munkahely ahol rendesen megnézik egy kezdő munkáját, vagy sehol nincs idő rá?

2023. jún. 16. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:
58%

Elő.

Szerintem Te nem teljesen érted, mit jelent az, hogy "introvertált", illetve az antiszociálissal kevered.

2023. jún. 16. 20:48
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2023. jún. 16. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!