Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkák vannak amikhez...

Milyen munkák vannak amikhez elég egy érettségi és egyedül is lehet végezni vagyis nem kell emberekkel kommunikálni?

Figyelt kérdés

2023. jún. 12. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
áruösszekészítő - 9 hónapig csináltam. 9 hónap után senkit se ismertem a cégnél, a felettesemen és a betanító kollégámon kívül. Voltak napok mikor kb alig találkoztam valakivel a raktárban. Főleg a mirelit részen.
2023. jún. 12. 20:39
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ, akinek még van ötlete az ne tartsa magában
2023. jún. 12. 21:05
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Én is raktári komissiózó voltam, ahol olyan rendszer működött, hogy fülhallgatón kapod az utasításokat (egy gépi hang mond be szövegeket). Ha akarnál se tudnál beszélgetni, mert nem veheted le a fülest, se te, se mások.
2023. jún. 12. 23:44
 4/10 anonim ***** válasza:
32%
Ne haragudj, hogy beleszólok, csak egyszerűen nem tudom megérteni ezt a nézőpontot. Oké, hogy introvertalt vagy, de miért gondolod, hogy ez jó dolog, és miért nem akarsz ezen változtatni? Pont hogy feszegetnem a hataraimat, mert ki akarnék lépni ebből az állapotból és a komfort zónámból. És nem azt mondom, hogy egyből legyél telefonos ügyintéző, de semmi gond nem lehet abból, hogyha melletted dolgozik még 2 másik személy, akik ha óránként 2 mondat erejéig is, de hozzád szólnak. A magadba való zuhanás nem jó dolog, az emberek társas lények, és te is úgy találod majd meg a párod, hogyha ismerkedsz. De azt csak úgy tudod, ha nyitsz mások felé. És akármennyire is kioktatasnak tűnt a mondandóm, a legnagyobb jóindulattal írtam számodra ezt az egészet, akinek látatlanban is jót szeretnék.
2023. jún. 12. 23:46
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
4-es ezzel csak az a baj hogy aki nem akar kilepni a komfortzonabol azt kar eroltetni. Te is csak azert feszegeted a hataraid, mert igy dontottel es ezt szeretned.
2023. jún. 13. 08:40
 6/10 anonim ***** válasza:
23%

#5: Sokáig féltem a víztől, mivel gyerekkoromban majdnem megfulladtam. A párom és a kistesója mindig hülyéskedni akart a Balatonban, ahol kb derékig érő vízbe mentem csak be. A tesó nyomott volna a víz alá, ugrált volna rajtam/velem, de mindig visszakoztam. Azt gondoltam sosem fogok megtanulni úszni, abszolút nem hiányzik nekem semmilyen vizes élmény. Aztán egyszer leültünk átbeszélni, hogy egy életen keresztül nem retteghetek ezen. Nyilvánvalóan azért fulladoztam, mert nem tudtam úszni, de ha szépen apránként hozzászoktatom magam a vízhez, és megtanulok úszni is, akkor azzal megszűnik egy bennem lévő örökös félelem a víztől. És igen, feszegettem a határaimat. Eleinte én sem akartam ezt, szörnyen kellemetlen is volt, féltem, pánikrohamot kaptam, de nem adtam fel, megtanultam úszni és most már nincs bennem félelemérzet. Magamtól nem léptem volna ki ebből, kellett a külső segítség, de azért sok minden fejben dőlt el.

Ez kicsit más sztori, mint a kérdezőé, csak azt szeretném ezzel kifejezni, hogy én sem akartam kilépni a komfortzónából, a határaimat sem feszegetni, de rávilágítottak, hogy jó lesz, én éltem a lehetőséggel, és megszűnt egy félelemérzet bennem.

2023. jún. 13. 09:39
 7/10 anonim ***** válasza:
24%
Gyári munka operátor.
2023. jún. 13. 10:52
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
4: ha valaki tényleg végletesen introvertált, annak sokkal stresszesebb egy olyan munkahely, ahol emberek között van. Lehet feszegetni a határokat, csak nem feltétlen van értelme. Ez nem olyan dolog, amin tudatosan változtatni lehet.
2023. jún. 13. 21:36
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Továbbra is azt tartom, hogy szakemberrel és megfelelő gondolkodásmóddal kezelhető lenne, ahogy számos más dolog is. Csak az emberek 90%-a gyenge, és idő előtt feladja. Vagy ezek szerint én vagyok csodabogár, ha ki tudok jönni pozitívan helyzetekből. Köszönöm a válaszokat, kicsit eltértünk a kérdéstől, részemről lezártam ezt a témát. :)
2023. jún. 13. 22:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
9: miért kellene kezelni valamit, ami nem betegség? Ha én nem szeretem a halat, azzal is menjek szakemberhez, majd megszeretem?
2023. jún. 14. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!