Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kéne a gyökér kollégákho...

Miért kéne a gyökér kollégákhoz igazodnom?(gyár)

Figyelt kérdés

Van a gyárban ahol dolgozunk darabszám. Nem nehéz teljesíteni, akár 70-80 darabbal simán lehet többet, ha az embernek jó napja van.

Vagyunk jelenleg 3-an, ketten megbeszélték hogy mennyit fognak csinálni, én meg mondtam hogy majd csinálom úgy ahogy nekem jól esik.

Aztán volt a balhé, hogy többet csinálok, oszt lebacatom őket. Én meg mondtam, hogy nem az én gondom.

Nem vagyok velük jóban a legkevésbé sem. Első munkahelyem, és sajnos még az elején sajnos mondtam el olyanokat amivel támadható vagyok, és kapom is az ívet kb 2.5 éve folyamatosan, mert szerintük ez poén meg vicc. Szerintem nagyon nem az, hiába mondtam hogy nem vagyok vevő rá, őket nem igazán érdekli. Ha ők ilyenek, akkor nekem miért kéne figyelembe vennem őket bármilyen szinten is? Mert kollégák? Ugyan már.

Tudok csapatjátékos lenni, csak nem gyökerekkel.

Volt már olyan, hogy mondtam az egyiknek hogy műszak után megvárjuk amíg elmegy a busz, oszt meglátjuk hogy nagy lesz a pofád miután a 20 éves takony belerugdos az 50 éveddel az árokba. Nem lett belőle semmi, csak bent nagy az arcuk ahol tudják, hogy úgysem fogok odacsapni nekik. Olyanokat szólogatnak be, amit a legjobb barátaimtól nem tűrnék. Nekem meg ezt kéne tűrnöm mert ők az időssebbek? Hagyjuk már.

Lehet régen ez volt, hogy az idősebb előtt megvolt alázkodva, de már nem. Mondjuk nagybátyám aki közel 50 volt hogy megruházta fiatalon az egyik nagy szájú öreg kollégáját.

Nem tudom hogy máshol is így van-e, de ez a 40+ korosztály valami kegyetlen, rossz indulatú, áskálódó gyökerek. És ezek néznek le minket, a huszonéves korosztályt??? Megyünk fel a busszal, 14.25kor felszállnak más gyárból melósok és pia szag van az egész buszon, minimum 2-ig bent vannak ők is a gyárukban, oszt 25 perc múlva már tele vannak tankolva.

dec. 4. 14:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ez a többet csinálok dolog most történt. A véremet meg kb 2.5 éve szívják keményebben. Kb azóta hogy adómentesek a 25 év alattiak. A szívfájdalom, hogy többet kapok ki.
dec. 4. 17:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Na ez az adómentes izé kb mindenütt jelen van. Ezzel nem tudsz mit tenni.

Viszont az ugralo kollégámat siman kirugtak mikor elkezdett mindenkivel kotekedni.

dec. 4. 18:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Sok tanulópénzt fogsz befizetni kérdező, mire meg fogsz világosodni, de nem hibáztatlak, mert a legtöbb korosztályodbeli ember hasonló módon képzeli el a világmegváltó projektjét. Ebben a korban szinte minden férfi úgy képzeli el a szárnyainak bontogatását, hogy még mindig kóstolgatja a környezetét, de egyre kockázatosabb, hajmeresztőbb mutatványokkal próbál a környezetéből figyelmet, tiszteletet, megbecsülést kiharcolni. Szinte nincs kivétel, - mindegyikünk átesett, átesik ezen! Ajánlom szíves figyelmedbe a Beatrice együttestől meghallgatásra a "Mire megy itt a játék" címen futó dalt! Szolgáljon javadra a dal meghallgatása!
dec. 5. 00:19
 14/18 A kérdező kommentje:
Ma már eldurvult a helyzet. Öltözőben a falhoz raktam az egyiket! Itt tényleg az lesz, hogy egyszer műszak után a gyáron kívül befogok verni egyet nekik!
dec. 5. 17:45
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon szabadjára engedted a fantáziádat kérdező. Mellesleg nálunk a gyárban, nekem meg a többi 40+osnak okoz mérhetetlen sok bosszúságot a te Z generációs fajtád, és ami a legbosszantóbb hogy a főnökök még asszisztálnak is hozzá. Az adómentesség meg már csak hab a tortán, mivel mi húzzuk az igát a szarháziak helyett!
dec. 8. 17:43
 16/18 A kérdező kommentje:

Miért aki adómentes az nem dolgozik? Kicsit szálljatok már le a földre. Ahogy ti álltok a fiatalabbakhoz, azt kapjátok vissza, mert már rájöttek az emberek hogy a korhoz nem feltétlen jár ész és normális hozzáállás.

Az utolsó generáció amit még embernek neveltek, oszt gyárból a kocsmába vezet az első utatok, hát csak gratulálni tudok hozzá.

dec. 8. 18:00
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Hát képzeld öcsém, nálunk nem erőltetik meg magukat, a góré meg elvégezteti velünk az ő munkájukat is. Telefonozás minden mennyiségben, jó pénz jár érte, amikor meg emelt hangon fejeztem ki a nemtetszésemet, az üzemvezető fegyelmivel jutalmazta. Nektek csak jogotok van, kötelességetek nincs, rohadna meg ez a mocskos rendszer. Azokat is fel kellett volna akasztani akik jóváhagyták a sorkatonai szolgálat eltörlését, ott nem lenne ekkora arcod kiscsikó.
dec. 8. 18:29
 18/18 A kérdező kommentje:

Sorkatonaságban szokott rá a sok nagy ember az alkoholra, meg arra hogyan nyomja el a feleségét meg a gyerekeit, ahogy vele is tették anno.

Én pl be sem viszem a munkaterületre a telefonomat, na most mivan?

dec. 8. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!