Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kéne a gyökér kollégákho...

Miért kéne a gyökér kollégákhoz igazodnom?(gyár)

Figyelt kérdés

Van a gyárban ahol dolgozunk darabszám. Nem nehéz teljesíteni, akár 70-80 darabbal simán lehet többet, ha az embernek jó napja van.

Vagyunk jelenleg 3-an, ketten megbeszélték hogy mennyit fognak csinálni, én meg mondtam hogy majd csinálom úgy ahogy nekem jól esik.

Aztán volt a balhé, hogy többet csinálok, oszt lebacatom őket. Én meg mondtam, hogy nem az én gondom.

Nem vagyok velük jóban a legkevésbé sem. Első munkahelyem, és sajnos még az elején sajnos mondtam el olyanokat amivel támadható vagyok, és kapom is az ívet kb 2.5 éve folyamatosan, mert szerintük ez poén meg vicc. Szerintem nagyon nem az, hiába mondtam hogy nem vagyok vevő rá, őket nem igazán érdekli. Ha ők ilyenek, akkor nekem miért kéne figyelembe vennem őket bármilyen szinten is? Mert kollégák? Ugyan már.

Tudok csapatjátékos lenni, csak nem gyökerekkel.

Volt már olyan, hogy mondtam az egyiknek hogy műszak után megvárjuk amíg elmegy a busz, oszt meglátjuk hogy nagy lesz a pofád miután a 20 éves takony belerugdos az 50 éveddel az árokba. Nem lett belőle semmi, csak bent nagy az arcuk ahol tudják, hogy úgysem fogok odacsapni nekik. Olyanokat szólogatnak be, amit a legjobb barátaimtól nem tűrnék. Nekem meg ezt kéne tűrnöm mert ők az időssebbek? Hagyjuk már.

Lehet régen ez volt, hogy az idősebb előtt megvolt alázkodva, de már nem. Mondjuk nagybátyám aki közel 50 volt hogy megruházta fiatalon az egyik nagy szájú öreg kollégáját.

Nem tudom hogy máshol is így van-e, de ez a 40+ korosztály valami kegyetlen, rossz indulatú, áskálódó gyökerek. És ezek néznek le minket, a huszonéves korosztályt??? Megyünk fel a busszal, 14.25kor felszállnak más gyárból melósok és pia szag van az egész buszon, minimum 2-ig bent vannak ők is a gyárukban, oszt 25 perc múlva már tele vannak tankolva.

dec. 4. 14:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%

"Nem tudom hogy máshol is így van-e, de ez a 40+ korosztály valami kegyetlen, rossz indulatú, áskálódó gyökerek."

Ezt meg tudom erősíteni..

dec. 4. 15:14
 2/18 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon régen dolgoztam gyárban. Tudtuk, hogy mennyi az optimális darabszám, amit folyamatosan lehet hozni. Nem mentünk fölé, mivel a normarendezés mindig megemelte az adott elvárást. Úgyhogy én is rühellnélek, és csak kívánom neked, hogy emeljenek annyit a normán, hogy te se tudd hozni. Aztán lehet megszakadni.
dec. 4. 15:34
 3/18 A kérdező kommentje:
Te nagy okos, nem azért álltak belém anno, mert többet csináltam. Látom egy kádár fiú megérkezett közénk.
dec. 4. 16:04
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
A lényeg hogy akkor se csinálj többet, ha cseszegetnek érte, ha nem.
dec. 4. 17:09
 5/18 A kérdező kommentje:
Miért ne? Nekem az csak jó, ha sikerül lebacatnom őket, legalább egy kis elégtétel.
dec. 4. 17:16
 6/18 A kérdező kommentje:
Ha meg nem tetszik nekik, akkor bármikor kimegyek bárkivel a hóra!!
dec. 4. 17:16
 7/18 A kérdező kommentje:
Majd, ha a 3 gyerekes családapa kékzöld foltokkal az arcán megy haza, akkor rájön hogy hol a helye!
dec. 4. 17:18
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Hu de kemény valaki...

Es arányosan tobb fizut is kapsz amennyivel tobbet csinálsz? Na ugye.

Első munkahelyed, lesz meg mit tanulnod, es ezt nem megkeseredett 40+ként irom.

En is tobbet tudok teljesiteni sokkal, de minek? Ilyen maréknyi cégnél ugralhatsz, de egy nagyobb helyen hamar kereshetnéd a masodik munkahelyed.

dec. 4. 17:43
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Aztán volt a balhé, hogy többet csinálok, oszt lebacatom őket

Te nagy okos, nem azért álltak belém anno, mert többet csináltam.

Most akkor melyik?

dec. 4. 17:45
 10/18 A kérdező kommentje:

Ők is többet szoktak csinálni, most éppen lázadnak azért csinálnak direkt kevesebbet.

Azt kell megtanulnom, hogy legközelebb olyan helyet választok ahol inkább magam korosztálya lesz.

Miért is kereshetném? Ha úgy állnak hozzám az emberek, akkor nem fogok kicseszni velük, ha meg gyökerek, akkor ugyanazt kapják visszonzásul is, ilyen egyszerű.

dec. 4. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!