Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet kezdeni az olyan...

Mit lehet kezdeni az olyan kollegákkal akik munkaidőben szándékosan durrogattnak?

Figyelt kérdés
Egy kisebb létszámú kft-nél vagyoj ügyintéző. Direktbe finganak össze-vissza és ez nekik vicces is. Még amikor bejön az ajtón akkor is ereszt egy öblöset és mondja "Kopogtam". Amikor a főnök hívja akkor is telefonálás közben és még megmondja "Recseg a vonal". Amikor pedig megy az iroda felé akkor mondja "Ha ezt hallod már közel járok főni". De ez egész nap valami undorító. Már az is megfordult a fejemben hogy felmondok és megyek tovább.

ma 12:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom! Nem tudom, te milyen helyen dolgozol, de én 9 férfival vagyok egy irodában és egyik sem csinálja ezt. Ezek valami nagyon türhő barmok lehetnek.
ma 12:22
 2/14 anonim ***** válasza:
61%

Ha a főnit is zavarja:

1. tegye szóvá

2. fegyelmi

3. még egy fegyelmi

4. még egy fegyelmi

5. kirúgni. 2 fegyelmi után nem köteles végkielégítést adni.

ma 12:36
 3/14 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%

Munkahelyet váltani.

Nálunk is van 6 férfi az irodán, és egyik sem ilyen. Én sem vagyok ilyen.

ma 12:37
 4/14 anonim ***** válasza:
69%

Sírva röhögök! :-) :-)

Állj a sarkadra, ha zavar. Ha valamelyik ereget, határozottan mondd neki, hogy Ha valamelyik xarossegű pávián még egyszer idetojik, annak feldugom a seggébe a ceruzámat, nem viccelek!!! Csak határozottan.

ma 12:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami nagyon összeszokott haveri/baráti társaság lehet ha egymás előtt ilyen nyíltan ezt tolják egész nap. Azért a bizalmat azt ki kell érdemelni. Idegenek előtt (egy kulturáltabb közösségben) azért ez nem megy ennyire közvetlenül, kendőzetlenül. :) Vigyél be a melóhelyre egy ilyen nagy flakonos Air Wick karácsonyi (alma-fahéj-narancs) illatú légrissítőt, aztán amelyik odaereszt, azt fújd körbe jó vastagon háromszor, tetőtől talpig.
ma 13:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
le kell végdugózni a valagukat aztán kész.
ma 13:20
 7/14 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem is vicces. Szagoljad csak
ma 13:24
 8/14 Szolovjov ***** válasza:

Erről eszembe jut Terrance és Phillip :)

Mindenesetre hallgassuk meg a témára való tekintettel a fingáriát: https://www.youtube.com/watch?v=4aSeUSkqCd8

ma 13:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Csak van olyan illat/szag amire ők is allergiásak. Tessék visszavágni valamivel:)
ma 13:47
 10/14 anonim ***** válasza:
Lopózz oda valamelyik mögé miután a markodba fingottál és engedd el az orra alatt.
ma 13:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!