Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért gonoszak, rágalmaznak,...

Miért gonoszak, rágalmaznak, vagy velem van a baj?

Figyelt kérdés

Külföldön dolgozom, es eddig minden munkahelyemről kirágtak, ápolói végzettségem van, mindenhol megrágalmaznak es vége a szerződésnek.

Például szünetekben mikor kollegák előveszik a mobilt, előveszem én is, de utólag futnak rágalmazni, hogy en mobilozok munka közben, ami nem igaz!

Azt hogy ők előveszik, arról hallgatnak, futnak mint az ovódások a tanítónéninek, a képembe csak mosolyognak mindig de a hátam mögött rágnak ha kell ha nem, mindig utólag derül ki, amikor azt hiszem hogy minden rendben.

Vagy elmennek egyedül hagynak félórákra az emeleten, nem szólnak hova mennek, es utána úgy mesélik, hogy “én el szoktam tűnni”, főleg ha nem végzem el azokat a feladatokat amik rájuk volt kiosztva, de inkább rámsóznák.

Ha kiállok magamért, azonnal repülök, de rájöttem, hogy ilyen helyekről ígyis úgyis repülnék, csak kihasználnának ameddig lehet.

A főnökök, munkaügyi hivatal semmit nem ad a szavamra, azoknak hisz, akik ott dolgoznak.

Az az érzésem hogy ez egy olyan szakma, ahol sok az idióta kolléga, akik értfogyósak es ebben élik ki magukat, a pletykában.

tegnap 17:49
 1/2 SZTANN ***** válasza:

Nem mindegy, hány ilyen eseted volt már különféle munkahelyeken. Ha tényleg több is volt, akkor sajnos nagyon valószínű, hogy benned van a hiba. Gondold át, pontosan hogyan is történt! Próbáld meg az ő szemszögükből látni magadat!

Az ápolói munka hiányszakma, a többieknek érdeke, hogy megfelelő számú munkatárs legyen (ne ők legyenek túlterhelve) - szóval megmagyarázhatatlan, ugyan miért akarnának mindig kirúgatni téged...

Talán nem sikerült megtalálnod a hangot a kollégáiddal. Mint új ember, neked kell alkalmazkodni, beilleszkedni közéjük. Szerintem az ápolói egy csapatmunka, kénytelenek vagytok együtt, egymást támogatva dolgozni. KÖZÖSEN. Próbálj meg szerényen, szolidan állni hozzájuk, igyekezz jobb kapcsolatba kerülni, érdeklődni, beszélgetni, kérdezni. Nézz fel rájuk!

Mivel te vagy az új, elvárják tőled hogy igyekezz megnyerni őket.

(Ehhez a munkaügyi hivatalnak semmi köze, de még a főnök se nagyon tud bele avatkozni. Ha már eljut a főnökig a probléma, akkor vesztettél.)

Minden ilyen eset tanulságos - önkritikusan gondold át, és a következőnél ne kövess el hibát!

tegnap 18:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Kösz a választ, sajnos nem tudom hol tévedek, nem hazudok anonim oldalon, ha tudnám, nem írtam volna ki a kérdést. Az általuk felhozott vádak rosszindulat egyértelmű, szerintem rágnak mert primitívek es azt hiszik hogy engem aranyban fizetnek, mintha fehérházi állás lenne limuzinnal. Szerintem is nevetseges ilyen helyről kimarni valakit, de ezeknek a primitíveknek ez örömöt okoz.

Mindig kedves vagyok, nyílt, közeledem hozzájuk.

tegnap 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!