Miként állnátok ki magatokért olyan környezetben, ahol folyamatosan rágalmaznak a szemedbe?Nyilván nem direkt, hanem átvitt értelemben újra meg újra beléd rúgnak ugyanabban a témában? Nyílt konfliktus nem vezet sehova.
Ilyesmi helyen lakok. Az nem tetszett a szomszédnak, hogy amikor ide költöztem többször felszólítottam hogy ne járkáljon át a kertembe, ne engedje át az állatait (tacskó, tyúkok, kecske). Pár hónap után jelentettem a nébihnél és birtokvédelmit indítottam ellene.
A helyi buszsofőrnek is pletykáltak rólam (másképp adták elő ezt a sztorit). Volt, hogy facebookon rám írt egy random vadidegen szitkozódva. Olyat is próbáltak hogy egy haverjuk rám írt ismerkedési célzattal (ki tudja mit akartak elérni, lehet pucér képeket szerezni és azt szétküldözni. Ezt nézem ki belőlük).
Megoldás; szépen megmutatom a képeket hogy miket csináltak régen. Mi volt a gond.
A nébih visszajelzését is, hogy megbüntették őket. (ezen mindig kikerekedik a szemük)
"hádde így vót évek óta"
-Öreg, ha te kifizetsz x milliót egy házért akkor a szomszédnak veszed meg a kertet vagy magadnak?
Ezen mindig bekussolnak.
Ennyi. Ha rákérdeznek elmondom mi is volt. Amúgy meg nagy ívben lesz4rom ki mit gondol.
Nem érdekel, szóval mondanak, amit akarnak.
Idiótákkal nem foglalkozom, legyen szó munkahelyről, családról vagy tágabb környezetről.
Azt meg, hogy a városban mit tartanak rólam vadidegenek hát végképp és halálosan lesza. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!