Mit tennétek ebben a helyzetben?
Sziasztok! Táppénzre kellett mennem,mert vírusos fertőzésem van. Az egyik kolléga ellenséges velem mert így nem tud el menni arra a szabadságára,amire szeretett volna.
Nem érzem jól magam a munkahelyen 24/48as munkarendem van és ezek után még ellenségesebb lesz velem.
Mondjak fel?
Lehet hogy újdonság számodra, de sok helyen nincsenek elegen a dolgozók. Ahol én dolgozok, ott is igen, ketten vagyunk egy munkára az egész szervezetben. Ha mindketten kidőlünk, akkor leáll a meló. 🤷♀️
Nekem is a kollégám elég beteges, részben emiatt is tervezek váltani máshova, egy idő után nagyon frusztráló állandóan helyettesíteni.
#kérdező
Nem tudom mit akarsz “tenni” ezzel. Betegen ne menj be. Jogos hogy a kollégádat zavarja, bárkit zavarna hogy nem tud szabira menni. Max keres másik helyet ahogy én is.
Senki nem örülne ennem a helyzetnek ! Fordított esetbe te de örülnél főleg ha programot is már leszervezted a szabadságra viszont arról senki nem tehet ha beteg lesz ! Nem a te hibád és az se hogy kevesebben vagytok és nem megoldható
Esetleg ha visszamesz ülj le vele beszélni hogy nyilván tényleg rosszul voltál és nem tehetsz róla hogy pont most betegedtél le . :/
Ha megértő és empatikus megért és elfogadja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!