Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Táppénzre kellett mennem,mert vírusos fertőzésem van. Az egyik kolléga ellenséges velem mert így nem tud el menni arra a szabadságára,amire szeretett volna.

Nem érzem jól magam a munkahelyen 24/48as munkarendem van és ezek után még ellenségesebb lesz velem.

Mondjak fel?

tegnap 14:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy ezt a főnökkel beszélje meg, ne veled tahóskodjon! Ha pedig mégis fokytatja, akkor jelentsd a főnöknek!
tegnap 14:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
fokytatja=folytatja
tegnap 14:07
 3/14 anonim ***** válasza:
24%
Na, akkor tuti sosem megy el a kolléga szabira. De őszintén....ha most ezért tahó, az lesz később is, bmiért. Csak odázod a felmondást.
tegnap 14:09
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Lehet egyébként, hogy mondom a dokinak,hogy pénteken mehetek e mert nincs ember és már jobban vagyok? Holnap kell felhívnom délben a dokit

Létezik 1 napos táppénz? Mert ugye mára a szerda meg csütörtök szabadnap és így mennék pénteken.

tegnap 14:10
 5/14 anonim ***** válasza:
86%
Őszintén, kinek ne bszná fel az agyát, ha a betervezett szabijára utolsó pillanatban nem tudna elmenni. Főleg, ha mondjuk előre befizetett programja lenne! Én is elküldenélek magamban melegebb éghajlatra is fordított esetben te is ezt tennéd🤣VISZONT, ha tényleg annyira beteg vagy, hogy nem tudsz bemenni, akkor ez van, nem a te hibád, nem te akartál lebetegedni.
tegnap 14:20
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla,tiszta nátha vagyok nagyon rossz közérzet és torokfájás
tegnap 14:28
 7/14 anonim ***** válasza:
53%
De mi az, hogy NEM TUD elmenni szabira? Ketten vagytok az egész cégnél, vagy mi? És, ha esetleg már elkapta tőled, és holnap ő is kidől, akkor bezár a gyár?
tegnap 14:28
 8/14 A kérdező kommentje:
Mert ketten,de nincs annyi ember, hogy meg lehessen oldani.
tegnap 14:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, nem a te hibád nyilván, annak se örülne szerintem jobban, ha bemennél betegen, aztán jól elkapná a szabadsága előtt. Hanem mi a franc ez az amatőr munkaszervezés. Kollégád helyében biztosan elbeszélgetnék a főnökkel, hogy mit tervez tenni, hogy még egy ilyen ne történjen meg.
tegnap 14:30
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát igen,de a kollégától se ezt érdemelném.
tegnap 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!