Mit tennétek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem az új munkahelyemen, eléggé pozitívan álltam ehez az egészhez hiszen jókat hallottam róla.
A kollégák rendesek, ahogy a főnök is.
Egyedül a műszakvezetővel vannak problémák.
Tök új környezet, tök új emberek, azt hinné az ember hogy ha kedves vagy, mások is azok lesznek veled, de sajnos nem.
A mai napon konkrétan sírva jöttem haza, annyira le alacsonyító stílusban kapom, a kérdéseimre a választ.
Nem azt várom el hogy mindenki szeressen, és legyen happy minden.
De így nem jó dolgozni, nincs meg a motiváció.
2023. ápr. 18. 21:28
1/3 anonim válasza:
Ha van másik munkalehetőség, akkor váltok. Ha nincs, akkor másik műszakra/művezetőhöz kérem magam.
2/3 anonim válasza:
A 100-ból egy ember nem nyalt körbe és összeomlottál?
Így máshol sem lesz jobb
3/3 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy azóta hogy vagy, de én azt mondom, még utólag is, hogy ha csak az az egy ember olyan, de a többi nem, akkor azt az egyet ki kell bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!