Hogyan éljek túl még évekig a munkahelyemen?
Minden nagyon szuper lenne, ha nem azzal foglalkoznék, amivel. Telefonos ügyfélszolgálatos vagyok. Naponta több ember cseszi fel az agyamat és kiabál velem, nem velem van bajuk, hanem a céggel és a jogszabályokkal, de akkor is nekem mondja. Azonban már így is sokat váltottam munkahelyet és megfogadtam, hogyha találok egy olyat, ahol a fizetés nem rossz és a kollégák nem seggfejek, akkor maradok addig, amíg nem születik gyerekem. Ezt kb 3 év múlvára tervezzük, persze ki tudja, hogy összejön-e egyből. A cég jó, a juttatások jók, a főnökök korrektek, megkapok minden segítséget, még 2 nap home office is van (ami lassan már csak IT területen maradt meg), de egyszerűen lelkileg már nem bírom a sok idiótát illetve sok bunkó embert. Eljutottam odáig, hogy a rendes emberek sem vigasztalnak, korábban feldobtak, ha volt ilyen hívásom, ma már csak félve várom a következő hívást, ahol tizedjére sem érti meg, amit mondok és csak viselem el a sok szart. Egyszer rászóltam az egyik ilyenre, hogy egy kicsit kedvesebben beszéljen velem és közölte, hogy én azért ülök ott, hogy elviseljem, hogy úgy beszél velem, ahogy akar.
Túlélési tippeket várok. Váltani nem szeretnék, ott lenne más rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!