Hogyan éljek túl még évekig a munkahelyemen?
Minden nagyon szuper lenne, ha nem azzal foglalkoznék, amivel. Telefonos ügyfélszolgálatos vagyok. Naponta több ember cseszi fel az agyamat és kiabál velem, nem velem van bajuk, hanem a céggel és a jogszabályokkal, de akkor is nekem mondja. Azonban már így is sokat váltottam munkahelyet és megfogadtam, hogyha találok egy olyat, ahol a fizetés nem rossz és a kollégák nem seggfejek, akkor maradok addig, amíg nem születik gyerekem. Ezt kb 3 év múlvára tervezzük, persze ki tudja, hogy összejön-e egyből. A cég jó, a juttatások jók, a főnökök korrektek, megkapok minden segítséget, még 2 nap home office is van (ami lassan már csak IT területen maradt meg), de egyszerűen lelkileg már nem bírom a sok idiótát illetve sok bunkó embert. Eljutottam odáig, hogy a rendes emberek sem vigasztalnak, korábban feldobtak, ha volt ilyen hívásom, ma már csak félve várom a következő hívást, ahol tizedjére sem érti meg, amit mondok és csak viselem el a sok szart. Egyszer rászóltam az egyik ilyenre, hogy egy kicsit kedvesebben beszéljen velem és közölte, hogy én azért ülök ott, hogy elviseljem, hogy úgy beszél velem, ahogy akar.
Túlélési tippeket várok. Váltani nem szeretnék, ott lenne más rossz.
Az a baj, hogyha jol sejtem semmilyen relevans szaktudassal/vegzettseggel nem rendelkezel, igy nagyjabol a magasabb hozzaadott erteku munkak, amik altalaban (de sajnos kozel sem mindig) jobb korulmenyeket kinalnak, nem johetnek szoba.
Szerintem ha amugy a tarsak/hely/kornyezet/fizu jo, akkor tanuld meg let*jni az ilyeneket, mast nem tudsz tenni. A gy*kerek ugysem fognak megvaltozni.
Én váltanék a helyedben, nekem sajnos teljesen tönkretette a hormonrendszerem a stressz (ápoló voltam). Régen nem volt semmi gondom, aztán úgy jött ki a sok feszültség (velünk is random üvöltöztek hozzátartozók, illetve sokszor hoztak életveszélyben lévő betegeket, akiken segítenünk kellett), hogy hónapokra leállt a ciklusom. Mindennek 6 éve, azóta egyszer sem volt pontos (régen 30 napos volt, most örülhetek, ha van), nem lettem terhes, pedig szerettünk volna gyereket.
Ennyit nem ér egy munka, nekem már vlsz késő, de neked még nem.
A munkahely az akkora kínzás a nőknek mint a középkorban a bika ami alá tüzet gyújtottak.
Nem tudtok és nem akartok alkalmazkodni más emberekhez. A nővérem is is ilyen. 41 évesen van összesen 4 év munkaviszonya. És az a 4 év kb 20 munkahely alatt jött össze. Mindenhonnan eljött vagy kirugtàk rövid időn belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!