Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az autisták és az aspergeresek...

Az autisták és az aspergeresek hol dolgoznak?

Figyelt kérdés
Altalában ők tudnak dolgozni vagy nekik jár valamilyen ellátás?
tegnap 22:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
8-as: nem 1 %, rengeteg vezetö, tudós, feltaláló az, éppen azért, mert sokkal racionálisabbak, logikusabbak, mint az átlag ember.
tegnap 22:41
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Logikai gondolkodásom nulla, szocializációs képességem nulla, buta vagyok, mint a tök és semmi szerethető nincs bennem. Nagyon nagy kár volt erre a világra megszületnem!
tegnap 22:50
 13/16 anonim ***** válasza:
5# válaszolónak, igen meglehet élni belőle, nem teljesen úgy van ahogy sokan gondolják, 350ezer forintot kapok érte egy hónapban, és nagyjából 3 órát tesz ki a munka
tegnap 22:59
 14/16 anonim ***** válasza:
13# Már ne haragudj, de ezt a 350 ezret nehezen tudom elképzelni újságkihordásért, pláne 3 órában... Ennyit max valami magasabb szakképzettséggel kapni.
tegnap 23:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Informatikában is sikeresek tudnak lenni:

[link]

tegnap 23:14
 16/16 anonim ***** válasza:
14# Csak tudom mit csinálok heti 6x max 3 órában, és hogy mennyit kapok érte :)
tegnap 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!