Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől van ennyi autista,...

Mitől van ennyi autista, aspergeres gyerek manapság, régen is voltak csak nem ismerték fel őket?

Figyelt kérdés
autista, aspergeres

#autizmus #Asperger #egyre több
szept. 13. 15:59
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezen már én is gondolkodtam, utánaolvastam, de semmi konkrétumot nem mondtak, feltételezések vannak csak.
szept. 13. 16:06
 2/32 A kérdező kommentje:
2-es és mik azok?
szept. 13. 16:09
 3/32 anonim ***** válasza:
Pontosan, ahogy leírod.
szept. 13. 16:14
 4/32 anonim ***** válasza:
32%
Mindenhol úgy írják az autizmus okai főként genetikainak tűnnek, de még kutatják. Ezért gondolom, hogy ezek feltételezések. Még az okosok sem tudják pontosan.
szept. 13. 16:17
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Régen is volt sok fura, magának való gyerek, nekem utólag két áltsulis osztálytársamról is kiderült, hogy autista, csak akkor még csak rossz gyereknek hívták őket.
szept. 13. 16:18
 6/32 A kérdező kommentje:
6-os miket csináltak? Általában visszahúzódók szoktak lenni.
szept. 13. 16:20
 7/32 anonim ***** válasza:
18%

Genetika, egyes kutatások szerint oltások okozzák, a gyerekkoriak, mert szennyezettek es agyi gyulladást okoznak.

Régen ezeket a gyerekeket lustának nevezték, aki nem akar figyelni, direkt késik, felesel stb

szept. 13. 16:23
 8/32 anonim ***** válasza:
77%

Régen azt gondolták, hogy elsősorban/szinte csak fiúkat érint az autizmus, közben meg rájöttek, hogy kb. ugyanannyi autista lány van, mint fiú, csak másképpen jelenik meg. Ezért nyilvánvaló, hogy több autista lesz diagnosztizálva. (Bár még mindig általában később, nehezebben kapnak diagnózist az autista lányok, mint a fiúk.)

Asperger-szindróma meg elavult kifejezés, nincs se a BNO-11-ben se a DSM V-ben.

szept. 13. 16:40
 9/32 anonim ***** válasza:
Utóbbi.
szept. 13. 17:02
 10/32 A kérdező kommentje:
Meddig élhetnek ezek az emberek?
szept. 13. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!