Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az eonnál mennyi pénzt kap az...

Az eonnál mennyi pénzt kap az ,aki új munkaerőt visz oda dolgozni?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam,hogy ha valaki az eonnál dolgozik fix összeget kap egy ember után aki általa ment oda. Ez igaz?
nov. 22. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
semmit
nov. 22. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom hogy ezt hol hallottad, de elég gyanús, mert nem tűnik túl hihetőnek, sem legálisnak, ha mégis van ilyen, pláne egy állami cégnél.
nov. 22. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ilyen ajánlási fejpénz típusú rendszerre gondolsz? Hogy mondjuk te ott dolgozol a cégnél már jó ideje, megbízható vagy, és tudsz valakit, aki szintén megbízható, és ajánlod a cégnek, amiért te bónusz pénzt kapsz? [link]
nov. 22. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak akkor működik, ha te is ott dolgozol, ahogyan 3. válaszoló írta. Nálunk is van, munkatársi ajánlásnak hívják, de csak akkor jár a pénz, ha az általad ajánlott munkavállaló próbaidőszak után véglegesítésre kerül.
nov. 22. 15:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen,pontosan így gondoltam,hogy ott dolgozik az illető és úgy hív oda mást dolgozni.

Ez milyen összeg szokott lenni általában amit kapnak?

A férjemet nagyon csábítja egy munkatársa oda és nem tudjuk,hogy azért mert pénzt kapna utána vagy azért mert tényleg annyira jó lehet...

Emiatt érdeklődöm,hogy vajon mennyi lehet ez az összeg?

nov. 22. 15:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire csábítgatja, valószínűleg jó pénz lehet. A cikk amit linkeltem, és erről írnak, ott 30, 50, 100-200 ezer ft-os összegeket említenek. Bár a cikk 2019-es, és azóta többet fizethetnek. Meg az EON egy elég jelentős nagy cég, ahol fontos a megbízható, jó munkaerő. Saccra 2-300 ezer ft is lehet ez az összeg, vagy mégtöbb.
nov. 22. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:

" Saccra 2-300 ezer ft is lehet"

Nem szeretném leírni a cég nevét, de nálunk ez a kategória. Az e.on-nál nem tudom mennyi.

nov. 23. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!