Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A te munkahelyeden mennyi...

A te munkahelyeden mennyi hiányzást tolerálnak?

Figyelt kérdés

ma 11:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%

Ha nem írsz le fontos körülményeket, akkor honnan a bánatból találjuk ki?

És ugyanez áll a munkahelyedre is: ha tudnak a rákbetegségedről, akkor ezt jó eséllyel tolerálják. Ha ott is így eltitkoltad, akkor a havonkénti hiányzás miatt gondolhatnak arra, hogy így akarsz plusz szabadnapokat csinálni magadnak. És akkor lógósnak fognak tartani.

ma 12:15
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

"ha benn vagyok keményebben dolgozom mindenkinél, önként túlórázom"

Kérdező, és ezt miért teszed? Nem lenne jobb, ha - a munkádat persze elvégezve -, de magadat nem széjjel szakítva dolgoznál? Akkor nem lenne szükséged arra, hogy kivegyél 2-3 nap pihenőt.

Ez kb. olyan, mint amikor valaki heteken keresztül csak 4-5 órákat alszik, aztán - ha már kibukott -, 3 napig húzza a lóbőrt egyfolytában. A szervezetet nem lehet gátlástalanul kizsigerelni.

Pláne 12 "kemócska" után nem szabadna.

ma 12:20
 13/19 A kérdező kommentje:

Azért nem most voltak azok a kemócskák, de az immunrendszert hosszútávon vagy örökre hazavágják.Nem mesélgettem, mert lehet már próbaidő alatt elküldtek vilna.

De arról tudnak pl hogy a lábam 2 hónapja fáj, látják hogy húzom a lábam, begyulladt a bokám valamiért, azzal megyek néha dokihoz, de leszarják nagy ívben, teszik a megjegyzéseket.

#12 ez egy gyár, aholy muszáj túlórázni, de vállaltam már önként is.

Ilyen ez a popszakma. 🙂

ma 12:31
 14/19 A kérdező kommentje:

#12 jövő héten pl hétfő-kedd 12 óra, sz cs p normál, és szomvaton is 8 óra.

Soha nem ágálltam ez ellen, de ha kidöglök havi 2 napra lógós vagyok??? Ez hogy????

ma 12:36
 15/19 anonim ***** válasza:
41%

"Mennyi igazolt táppénzt? Havi 2-3 napot elviselbek?"

Semennyi táppénzcsalást nem tolerálunk

ma 12:46
 16/19 anonim ***** válasza:
60%

14-re:

Ez 2x12+4x8 óra vagyis heti 56 óra. Ez egyáltalán szabályos?

Megj.: Ha a rabszolgatörvény miatt szabályos is, ilyen munkahelyről én elmennék. Még ha kiváló immunrendszerem lenne, akkor is.

ma 12:49
 17/19 anonim ***** válasza:
53%

Gyárban dolgozom, ahol csak egy 8 órás műszak van, túlóra meg egyaltalan nem kötelező. Ha nagyon szeretnék hogy bemenj, akkor 200-300% óradijjal motiválnak. Sokan meg igy se mennek.

Akinek meg alvasra van szüksége, annal van aki csak 4 napot dolgozik, de a mi csapatunkban ketten is csak heti 3 napot dolgoznak.

Sunakolas helyett talan megér egy próbát. Persze a pénz is annyi lesz.

A gyakran megbetegedők kevesebb fizuemelest, ha folytatjak akkor végleges szabit kapnak...

ma 14:19
 18/19 anonim ***** válasza:

Nálunk az igazoltalanra is van egy pici tolerancia, talán 1-2 nap. Nagyon bürökratikus a rendszer, és pontosan tudják, hogy van az a helyzet, mikor nem tudsz épkézláb igazolást szerezni arról, hogy mondjuk balesetezett a testvéred és nyilván inkább hozzá mész a kórházba, és eleve nem vagy olyan lelkiállapotban, hogy el tudd végezni a munkád. Mármint igen, nyilván el lehet menni ilyenkor a háziorvoshoz, és hivatkozni arra, hogy ki voltál borulva, mert a testvéred élet-halál közt lebegett, de ha egy boomer gci akkor el fog hordani minden bolondnak, és nem állít ki igazolást (munkatársam megtörtént esete).

Igazoltat meg bármennyit.

ma 15:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Van, akinek végtelenített szabija van...
ma 16:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!