Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet tenni ha piti...

Mit lehet tenni ha piti dolgokat lát csak a vezeto,a munkakörömhöz nem ért és leminősíti a munkám?

Figyelt kérdés

Olyanokat csinálok pl ii

ngatlan ertéknövelés beruházásokkal, ezek átadása kivezetése, vagy idegenként bwvételezése, gépben való aktiválások üzembehelyezések, szerződések alátámasztása jogilag, álománynövekedések csókkentések, meg stb, a végén vannak jegyzökönyvek vagy igazolások amiket alá kell írnia. És csak ennyit lát az egészből.

És olyanokba beleáll ha pl az igazoláson van egy pont.

Pl xy kft..!

És ilyen b.z b.sz hibák miatt elkezd nárciskodni.(a gyengébbek miatt jelzem nem az a bajom hogy szól meg oké hiba, hanem ahogy ezt kiforgatja)szinte üvöltözik nyilvánosan megszégyenít leminősíti a munkám, a háttérműveletekről semmit nem tud hogy ezer meg egy dologra kell ezekben figyelmem és sokkal súlyosabb kaliberűek, többmilliókról van szó amikkel műveleteket végzek..

De beleáll egy szerencsétlen pontba.

Ilyenkor hogyan lehetne helyretenni a hülyét hogy vegye magát észre?

#fönöki sötétség
ma 03:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

De az értem te barom! Direkt írtam zárojelben a gyengébbek kedvéért! Nem az a kerdes hiba e!

Olvasd el mégegyszer!

ma 07:38
 12/20 A kérdező kommentje:

Vagy talán másképp:

Egy jogásszal vagy mernokkel egy ki.baszott pont miatt bárki felhatalmmazva érezheti magát ugy beszélni az emberrel mjnt a kutyakkal és az egész szakmai tevekenységére ráhúzni?

Mert ez proliszokás! Kispolgári műveletlen parasztok stilusa!

Es arra keresek megoldásokat hogy nézzen már magába! Nem ért semmit az egészhez de pontozásba beleállni es igy megalázni másokat undorító!

ma 07:41
 13/20 anonim ***** válasza:
54%

Ragozhatod akárhogy, a léynegen nem változtat, leírtam többször is. Ha nem érted, az nem véletlen.

Sőt te magad vagy rá a példa ezen kérdés alatt, miért így történik veled a munkahelyeden, ahogy.

ma 08:03
 14/20 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező, elmesélem neked, hogy egy kötőjel helyett véletlenül egy rohadt alulvonást tettem egy számlaszámba köynveléskor, és a nav egyeztetésre szólított fel, mert az adatszolgáltatás így nem egyezik meg karakterre a partnerével.

A mérnöknek nem az a dolga, hogy ne ejtsen vesszőhibát. Neked az a dolgod, hogy ilyenekre is figyelj. HA nem tetszik, nosza, légy mérnök vagy jogász...

A stílusod alapján meg nálam egy napot nem dolgoznál.

ma 08:15
 15/20 A kérdező kommentje:
A gonok már leb.szott. nyilván nem ezért irtam ki a kérdést hogy olyanok folytassák akiknek köze nincs semmihez. A kérdés a minősíthetetlen paraszt stílusáról szól!
ma 08:21
 16/20 A kérdező kommentje:
*főnök
ma 08:22
 17/20 anonim ***** válasza:
39%
Na de neked is paraszt stílusod van velünk szemben... A főnök fizet neked, elvárja a pontos munkát, nem teljesíted. nyilván elege van. Te ocsmányul beszélsz itt mindenkivel, neked lehet? Neki legalább igaza van...
ma 08:23
 18/20 A kérdező kommentje:

De mert olvasd már el miket írnak ide.

Parasztokat kerdezek parasztokról kezdek rájönni.

ma 08:25
 19/20 Kései Sirató ***** válasza:
Nem nagyon tudsz mit tenni.
ma 08:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de az alapján, amit és ahogyan itt leírtál, el tudom képzelni, hogy néznek ki azok az iratok... én is kiakadnék. Ember, egy épkézláb mondatod nincs, vérciki.
ma 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!