Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a munkakörömet szeretem,...

Ha a munkakörömet szeretem, de gyűlölöm az egyik szobatársam, akkor váltsák inkább munkahelyet?

Figyelt kérdés
Egy rosszindulatú, bunkó, klimaxos banyával kell egy szobában lennem. Utálom őt. Egyszerűen förtelmes, hogy semmi pozitív nem jön belőle, csak a savanyú, negatív hülyeségei, hogy milyen sz*r itt magyarországon élni stb. Emellett bunkó megjegyzései vannak. Már attól is rosszul vagyok, ha nevet valakivel telefonban. Mert abba a nevetésbe is benne van minden gonoszsága. Rosszul vagyok már a mimikájától is. Apám szerint egy tipikus pesti kö*sög. Rendben még van két ember a szobában. Az egyik normális, vele nincs semmi bajom, őt kedvelem. A másik viszont csak egy fokkal jobb ennél a banyánál. Mert szerintem ő pszichés beteg, üldözési mániái vannak és fura megjegyzései. Az a baj, hogy a klimaxos banya elég nagy főszereplő ebben a szobában, a legtöbbet ő beszél, szakmailag ő a leg elhivatottabb. Magán dolgokba ő megy bele a legjobban.

aug. 6. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
Ilyen hozzáállással, mint a tiéd, MINDENHOL ugyanez lesz, valamelyik munkatársadra fújni fogsz!
aug. 6. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hülyék mindenhol vannak. De talán beszélj a főnökkel, hogy ugyan áttenne-e másik szobába? A banyát ignorálni kell, aztán majd észreveszi magát. Vagy esetleg rászólni, hogy "Erzsi, mi lenne, ha nem fröcsögnél állandóan?"
aug. 6. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Első kommentelő személyében meg is érkezett a klimaxos banya.
aug. 6. 11:19
 4/4 anonim ***** válasza:
91%
22 évesen feltétlen!
aug. 6. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!