Miért hívják három műszaknak hogyha valaki egy műszakban dolgozik 3 változó időpontban?
Nem, nem azt jelenti, hogy valaki 24 órát dolgozik minden nap pl. 1 hónapig, mert akkor soha az életben nem pihenne. Ha te ezt nem akarod megérteni, akkor baj van a felfogásoddal.
Aki 24 órázik, azt így mondjuk, hogy valaki ma 24 órázik, de havonta csak néhányszor 24 órázik valaki. A szervezetnek pihenésre is szüksége van, fizikai képtelenség is lenne az, amit te képzelsz.
Ha csak vitatkozni akarsz, lejáratod magad, mert mindenki más érti, hogy mit jelent egy műszak, csak te nem.
Ha nem napi 8 órát kell dolgozni, hanem napi hetet, akkor viszont teljesen rendben van (mert heti 40 órát kell dolgoznod és nem többet, mint annak, aki hétfőtől péntekig napi 8-at dolgozik), pl. a legtöbb cukrászdában így kell dolgozni.
OK, olyan állást kell választanod, nem lehetetlen. Nekem is ilyen a mostani állásom.
Köszi a válaszokat.
Mindenkinek ment a ✅
1 vagyok
OK, akkor vagy kiadják később, vagy kifizetik a plusz órákat.
Rajtad kívül mindenkinek logikus, és helyesen is használja.
A logikád szerint, mennyit dolgozik az, aki 4 mászakban dolgozik?
18: nálunk ez 12 órát jelentett. :D 2 nap munka, 2 szabad... 4 db csoport volt összesen.
De amúgy adná magát, hogy ez 5x6 órát jelentsen. :D
#19: Én tudom mit jelent, van 1,2,3 és 4 műszakos raktárosom is...:D
Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy vajon a kérdező logikájában ez mit jelent? 4x6 óra heti 5 nap vajon? XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!