A munkaadóm a szabadságom ideje alatt ha behív dolgozni köteles vagyok bemenni?
11! Mi az,kogy köteles?Mi van ha elutazott messze,külföldön van,ittas,alszik,vagy bármi.
Minden elérhetőség kikapcs,a munkaadó meg szívjon gázt a törvénykönyvével együtt.Jó hogy nem már kommunista szombat is legyen XD
Hiába prüszköltök: olvassátok el a törvényeket. Visszahívhat.
Természetesen minden költséget térítenie kell, és vissza kell vennie a fennmaradó szabadságot is, vagyis azt máskor kell majd kiadni.
Neked meg, ha van céges telefonod, azt időnként meg kell nézned. Olvasd el a szerződésed, ami alapján kaptad.
E-mailt is az alapján kell olvasnod, amit a munkaszerződésed ír. Ha nem írja, nem kell olvasnod.
Elhiszem, hogy egyeseknek tetszene az anarchia, de nálunk azért még nem az van.
13 Nehogymár annak kelljen magyarázkodni,aki a jogos szabadságát tölti.
14 vagyok,nem lehettek ennyire piti arcok,hogy jaj a munkaadó,úristen.A szabadság az szabadság.Ha valaki ennyire debil,hogy szabi alatt ugrik a főnökének az meg is érdemli az ilyan köcsög munkahelyet.
És kérlek benneteket,hogy 0-ra pontozzatok le!Én kérem!
#13 semmi. Szabadságon vagyok, nem pedig készenlétben. Így nem vagyok köteles se telefon, se számítógép előtt ülni.
Az meg hogy a saját mobiltelefonomat kinek veszem fel szintén egy és egyedül az én dolgom. Senkinek nincs beleszólása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!