Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkaadóm a szabadságom...

A munkaadóm a szabadságom ideje alatt ha behív dolgozni köteles vagyok bemenni?

Figyelt kérdés
ma 09:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
50%
A munka törvénykönyve 123. § szerint köteles vagy bemenni.
ma 11:17
 12/34 anonim ***** válasza:
82%
Alapból fe se kell venni a telefont.
ma 11:39
 13/34 anonim ***** válasza:
25%
12: Csak mi van ha utána, mikor dokgozni megy, kérdőre vonja, hogy miért nem hívta vissza, ha látta, hogy kereste? Vagy mi van, ha üzenetet vagy e-mailt is ir neki?
ma 11:44
 14/34 anonim ***** válasza:
79%

11! Mi az,kogy köteles?Mi van ha elutazott messze,külföldön van,ittas,alszik,vagy bármi.

Minden elérhetőség kikapcs,a munkaadó meg szívjon gázt a törvénykönyvével együtt.Jó hogy nem már kommunista szombat is legyen XD

ma 11:44
 15/34 anonim ***** válasza:
38%

Hiába prüszköltök: olvassátok el a törvényeket. Visszahívhat.

Természetesen minden költséget térítenie kell, és vissza kell vennie a fennmaradó szabadságot is, vagyis azt máskor kell majd kiadni.

Neked meg, ha van céges telefonod, azt időnként meg kell nézned. Olvasd el a szerződésed, ami alapján kaptad.

E-mailt is az alapján kell olvasnod, amit a munkaszerződésed ír. Ha nem írja, nem kell olvasnod.

Elhiszem, hogy egyeseknek tetszene az anarchia, de nálunk azért még nem az van.

ma 11:50
 16/34 anonim ***** válasza:
65%

13 Nehogymár annak kelljen magyarázkodni,aki a jogos szabadságát tölti.

14 vagyok,nem lehettek ennyire piti arcok,hogy jaj a munkaadó,úristen.A szabadság az szabadság.Ha valaki ennyire debil,hogy szabi alatt ugrik a főnökének az meg is érdemli az ilyan köcsög munkahelyet.

És kérlek benneteket,hogy 0-ra pontozzatok le!Én kérem!

ma 11:54
 17/34 anonim ***** válasza:
32%
#16: elhiszem, hogy anarchista vagy, de azért én ezt nem hirdetném ilyen hangosan.
ma 12:02
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Az mondjuk jogos és logikus kérdés, hogy mi van akkor, hogy ha valaki a szabadságát totál relaxban tölti, elvonulva a mindennapi dolgoktól, telefon és internet nélkül? Elvileg ehhez mindenkinek joga van.🤔
ma 12:13
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

#13 semmi. Szabadságon vagyok, nem pedig készenlétben. Így nem vagyok köteles se telefon, se számítógép előtt ülni.

Az meg hogy a saját mobiltelefonomat kinek veszem fel szintén egy és egyedül az én dolgom. Senkinek nincs beleszólása.

ma 12:44
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem aztán hívogathatna a főnök. 😂 Vagy elutazok, vagy hivatalos ügyet intézek. Céges teló nincs, a sajátomat nem fogom felvenni.
ma 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!