Mit gondoltok az olyan álláshirdetésekről amik a leírásban túlzottan kedvesek?
Néha belefutok olyan állásba a professionon ami túlzottan kedvesnek van leírvva így a kedvem is elmegy, hogy jelentkezzek valamiért. Főleg azok amik bedobnak a mondat végére egy mosolygós fejet is :D. Meg amikor ilyenekt írnak Poénokon való röhögés a munkahelyen, LEGYÉL JÓFEJ! Jókedv garantált. Szerencsére ritkán futok ilyenekbe de őszintén cringe-nek (jobb szó nem jut eszembe) érzem ezt. Egy munkahely nem lehet ennnyire vidám és jókedvű bárhol legyen is az. Főleg az előírás, hogy nevetnem kell a vicceken...Futottatok már ilyesmibe és mit gondoltok róla?
Helyén való vagy túlzott?
A nagyon kúúúl meg chilles hirdetések szerintem nagyrészt olyan cégeket takarnak, ahol elvárják, hogy a munkahely töltse ki az életed minden részét, érj be fél órával előbb a reggeli pletyizésre, menj haza egy órával később, mert délutáni dumcsi is van, hétvégén pedig kötelező a közös ivászat. Persze a munka is legyen elvégezve, de ha te bármilyen társasági eseményből kihúzod magad akár azért, hogy a feladatot befejezd, akár azért, mert inkább a családoddal, barátaiddal lennél, egyből ki leszel közösítve, hiszen hogy nem lehet értékelni ezt az überkirály csapatot, hát mi annnyira jófejek vagyunk ikszdédé Alap, hogy belépsz a munkahelyi Facebook csoportba meg a Messengerbe is, amit kövess munkaidőn kívül, mert ott fogsz megkapni minden fontos infót, mi innovatív cég vagyunk :DÉ
Voltam ilyen munkahelyen, az akkori hirdetés ugyan nem volt szétszmájlizva, de már évek óta így keresnek embert. Szerintem nagyon nem professzionális, nem véletlen, hogy 20 éves kislányokkal meg agyilag tinikorban megrekedt 30-asokkal van feltöltve az állomány és mindenki dugott már mindenkivel. Kösz, de én erre nem vagyok vevő, nekem a munkahely az munkahely, ami nem keverendő a magánélettel és dolgozni járok be a munkaidőmben, nem előtte meg utána viháncolni meg közben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!