Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rossz ember vagyok, ha egy...

Rossz ember vagyok, ha egy ilyen egyáltalán nem hat meg?

Figyelt kérdés
A főnök mostanában elkezdett egy elég sajátos motivációs technikát alkalmazni: hetente többször elmondja, hogy ha nem hajtunk, hibázunk, nem lesz megrendelés, és akkor sokan az utcára kerülnek közülünk. Van olyan kolléga, aki már teljesen kikészült, hogy miatta fognak a Kata/Pisti gyerekei éhezni, ha elbsz valamit. Többen nem alszanak rendesen éjszakánként. Engem viszont egyáltalán nem hat meg. Nyomom, csinálom, de onnantól, hogy lejár a munkaidőm, teljesen ignorálom az egész témát.
nov. 15. 21:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Hát megértem a te helyzetedet, de látod, hogy valós a stressz, amit megélnek. még a te előadásodban is egyértelmű, hogy nem kamuznak.

Szóval butaság semmibe nézni őket. Viszont az jó, ha téged nem stresszel ez a helyzet, tudod magadtól ignorálni ezeket a negatív hatások. Akár segítheted is őket.

nov. 15. 23:50
 12/18 anonim ***** válasza:
76%

Ez a normális! Nehogy már feláldozd magad a munka oltárán!

Ha a földben fekszel, sokan fognak még pályázni a helyedre!

nov. 16. 00:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Fenyegetőzik, hogy komolyan vegyék. Máshol is szokták ezt csinálni. Sajnos 1-1 lelkiismeretes személy hajlamos ebbe belebetegedni. ..de amúgy most őszintén, a mai világban már úgy van az ember, hha ellehetetlenítik és repül talál jobb munkát.
nov. 16. 05:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Az ilyen főnöktől jobb ha elpártolnak és rendszerint meg is szokták tenni (az értelmesebbje), ő pedig megeszi amit kifőzött!
nov. 17. 05:04
 15/18 A kérdező kommentje:
Már el is kezdődött. Egyik kollégának a héten jár le a felmondásija, egy másik, 12 éve ott dolgozó pasas pedig jelezte, hogy ideje elkezdeni keresni az ő helyére is. A vezetőség meg úgy van vele, hogy nem baj! Vesznek fel újakat! Nem is értem.
nov. 17. 10:54
 16/18 A kérdező kommentje:
Ja, és pont ez a régi kolléga jelezte, hogy álljanak le ezzel a dumával, mert megszakadunk így is és nem fogjuk bírni, ha emellett még soft terror is van. Hát, nem állnak le.
nov. 17. 11:03
 17/18 anonim ***** válasza:

"Vesznek fel újakat!"

Háháá, ha meg tudja tenni! Mert nem mindig tudja megtenni csak nagyon elbizakodott! Ha a kutyának nem kell a hely... Láttam már ilyet! Ott kínlódott az emberhiánnyal, a többieket meg elüldözte! ;)

nov. 17. 14:22
 18/18 anonim válasza:
készíts hangrögzítővel ilyen beszédeket.többrt is és aztán a munkahibatalnál indíthatsz panaszt. azok majd helyre teszik a főnöködet. én ezt csináltam. név nélkül, persze.
nov. 22. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!