Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kb. minimum hány millió...

Kb. minimum hány millió Forint lottónyeremény esetén hagynátok ott a munkahelyet, esetleg kevesebb óraszámban dolgoznátok?

Figyelt kérdés

ma 11:14
A kérdező szavazást indított:
100 millió.
150 millió.
200 millió.
250 millió.
300 millió.
400 millió.
500 millió.
600 millió.
700 millió.
800 millió, vagy még annál is több millió Ft nyeremény esetén.
13 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

Szeretem a munkámat, a munkahelyemet. Nem hagynám ott semmi pénzért se. A lottónyereményt inkább utazásra költeném. Nem lottózom, ezért a képzeletbeli nyereményem legyen mondjuk 500 millió. Abból jó sok utazás kijönne.

"Kb. minimum hány millió Forint lottónyeremény esetén hagynátok ott a munkahelyet"

Ilyen kérdések is csak olyanok fejében fordulnak meg, akik utálják a munkájukat, és gyávák váltani, fejleszteni magukat, hogy jobb munkájuk legyen.

ma 11:20
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Nem hagynám ott teljesen. Egy hosszabb, fizetés nélküli szabadságra elmennék, mert érzem, hogy szükségem van egy hosszabb pihenésre, 2-3 hónapra.

De utána szeretnék dolgozni csak nem teljesen munkaidőben. Pl. napi 4 óra, vagy heti 3 nap, a többi szabad.

ma 11:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés! Szerintem 150-200-nál már átmennék 4-6 órásba. 400-nál meg már nem is dolgoznék többet. Persze biztosra nem állítom, nem tudom milyen befektetéseket tudnék eszközölni, mennyi pénzt hoznának nekem.
ma 11:32
 4/7 Psycho ***** válasza:
67%

Nem hagynám ott, legfeljebb csak redukálnám az óraszámot. De ezt már 100 milliónál is. Befektetném ingatlanba (újat vesz, felújít, kiad).

100 millióból kijönne két lakás relatíve jó helyen + annak renoválása. Ez legrosszabb esetben is 3-400ezer ft-os havi bevétel lenne, ergo ha csak a korábbi szintet akarnám tartani, akkor ennyivel kevesebbet kellene dolgozni hozzá. Spoiler alert: ennyivel nem dolgoznék kevesebbet.

ma 11:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Én csak munkát váltanék. Beosztottból főnök lennék. Mármint saját cégben...de biztos ahoz 100milla feletti összeg kell. A 100 alatti, max arra jó, hogy vegyél egy házat, és pár évig jól élj, persze egy jó befektetéssel tovább is.
ma 11:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Jelenleg én sem hagynám itt a munkahelyemet semmi pénzért, mert szeretem. Bár vannak gondolataim, hogy esetleg el tudnék menni máshová és tanulnék is. Esetleg átkérném magamat 6 órába addig, ha már közelben lenne a váltás és még lenne a pénzből. De inkább befektetném másba és én empatikusan sajnálnám a főnökömet. Ugyanis kevesen vagyunk és 6 órás átállítással egyáltalán nem kapnánk senkit a 2 óra pótlására. Nem beképzelt akarok lenni, de a munkám pótolhatatlan jelenleg és a helyettesítésem is gáz.

Nagyon óriási nyereménnyel indítanék anime-központú ifjúsági TV-csatornát, v.sz.l. kezdetben megpróbálnám a főállásom mellett vezényelni. Ez egy álmom lenne amúgy, csak sajnos nincs realitása.

36/F

ma 12:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Szeretem a munkám, a szakmám, a karrierem. Nem hagynám ott úgy kb. 1 milliárd alatt. Felette már elgondolkoznék, hogy valami teljesen mást kellene csinálni más léptékben.
ma 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!