Kb. minimum hány millió Forint lottónyeremény esetén hagynátok ott a munkahelyet, esetleg kevesebb óraszámban dolgoznátok?
Szeretem a munkámat, a munkahelyemet. Nem hagynám ott semmi pénzért se. A lottónyereményt inkább utazásra költeném. Nem lottózom, ezért a képzeletbeli nyereményem legyen mondjuk 500 millió. Abból jó sok utazás kijönne.
"Kb. minimum hány millió Forint lottónyeremény esetén hagynátok ott a munkahelyet"
Ilyen kérdések is csak olyanok fejében fordulnak meg, akik utálják a munkájukat, és gyávák váltani, fejleszteni magukat, hogy jobb munkájuk legyen.
Nem hagynám ott teljesen. Egy hosszabb, fizetés nélküli szabadságra elmennék, mert érzem, hogy szükségem van egy hosszabb pihenésre, 2-3 hónapra.
De utána szeretnék dolgozni csak nem teljesen munkaidőben. Pl. napi 4 óra, vagy heti 3 nap, a többi szabad.
Nem hagynám ott, legfeljebb csak redukálnám az óraszámot. De ezt már 100 milliónál is. Befektetném ingatlanba (újat vesz, felújít, kiad).
100 millióból kijönne két lakás relatíve jó helyen + annak renoválása. Ez legrosszabb esetben is 3-400ezer ft-os havi bevétel lenne, ergo ha csak a korábbi szintet akarnám tartani, akkor ennyivel kevesebbet kellene dolgozni hozzá. Spoiler alert: ennyivel nem dolgoznék kevesebbet.
Jelenleg én sem hagynám itt a munkahelyemet semmi pénzért, mert szeretem. Bár vannak gondolataim, hogy esetleg el tudnék menni máshová és tanulnék is. Esetleg átkérném magamat 6 órába addig, ha már közelben lenne a váltás és még lenne a pénzből. De inkább befektetném másba és én empatikusan sajnálnám a főnökömet. Ugyanis kevesen vagyunk és 6 órás átállítással egyáltalán nem kapnánk senkit a 2 óra pótlására. Nem beképzelt akarok lenni, de a munkám pótolhatatlan jelenleg és a helyettesítésem is gáz.
Nagyon óriási nyereménnyel indítanék anime-központú ifjúsági TV-csatornát, v.sz.l. kezdetben megpróbálnám a főállásom mellett vezényelni. Ez egy álmom lenne amúgy, csak sajnos nincs realitása.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!