Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen arányban kell azt a...

Milyen arányban kell azt a lottónyereményt elosztani, ha az egyik fél kifizeti a másik meg a számokat adja?

Figyelt kérdés

2023. dec. 29. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy megegyeznek - erre semmiféle szabály sincs. NEkem a felezés lenne az értelmes, de ez az én véleményem
2023. dec. 29. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs szabály, de az 50-50% szerintem korrekt. Persze össze lehet veszni rajta, hogy ha az egyikük nem teszi bele a részét, akkor nyeremény sincs, de semmi értelme, mert nem lehet eldönteni, hogy melyik a fontosabb ebben a helyzetben. Per esetén se biztos, hogy tudnának mindkét fél számára igazságosan dönteni. Így marad a fele-fele.
2023. dec. 29. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem, aki fizet, azé a nyeremény.

Ennyi erővel, aki Hurley számait játssza meg a Lostból, annak feleznie kéne a sorozat írójával? :D

2023. dec. 29. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Nincs olyan hogy az "én számaim". A megjátszott számötösnek nincs tulajdonosa. Ezért a nyeremény a szelvény tulajdonosáé azaz aki fizet azé a nyeremény.
2023. dec. 29. 16:37
 5/5 anonim ***** válasza:
77%
Nem "kell" elosztani. Akié az adott szelvény, azé a nyeremény az teljesen irreleváns hogy azokat a számokat saját kútfőből szedte vagy netes számgenerátorral sorsolta, a csöves súgta a fülébe az aluljáróban vagy a barátja tippelte meg, vagy ahányat ugatott a kutya annyit írt be neki ebből alapvetően egy fillért sem kell adnia másoknak. Megállapodhattok bármiben, de nem köteles a nyereményt elosztani.
2023. dec. 29. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!