Vajon jogosan vagyok dühös?
Figyelt kérdés
Egy kis városban élek ahol egy gyorsétteremben dolgozom.
A munka morál valami förtelem. Például van aki 2-3 hétre elment beteg szabadság címszó alatt nyaralni, vissza jött és ugyan úgy dolgozhatott.
Én szeretnék elmenni vásárolni, táppénz alatt mert egyedül élek, de azért vigyázzak, mert mi lesz ha meglátnak.
Ezt egy kicsit képmutatásnak tartom.
Meg ami még rendkívül bosszantó ebben a helyben, hogy nem az jut előre aki dolgozik, hanem aki benyalja magát!
Hihetetlenül gusztustalan!
Ma voltam másik munkát nézni, de végig aggódtam nehogy meglássanak, mert a jelenlegi helyemen még nem mondtam fel..ugyanakkor az új helyen meg még nem biztos a pozícióm.
De lassan kedzek arra a pontra jutni, hogy nem érdekel. És gondoljanak amit akarnak!
tegnapelőtt 20:08
11/11 anonim válasza:
Nyugodtan kimehettél volna boltolni táppénz alatt is félelem nélkül. Ez pont nem az a hely, ahonnan kirúgnának érte, annyira látványos hogy emberhiányuk van. Vagy ha mégis, akkor nem vesztettél semmit. Az meg tipik hogy az jut feljebb aki nyal, ezért lesznek ilyen semmit érőek a helyek. Mert a vezetőség akinek a legjobban kéne értenie mindenhez, sokszor az a legsilányabb idióták gyülekezete. Aki semmi máshoz nem ért, csak a nyaláshoz. Meg esetleg a lopáshoz, helyezkedéshez. De ez igazából itt rendszerszint már rég. Ez történik, ha nincs valódi rendszerváltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!