Jogosan vagyok dühös ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Unokatestvérem közös nagyanyánk testvérét nemrégiben "hátba szúrta" (a rosszindulatban nagyanyám is bőven benne volt), miközben élőben a s*ggét nyalja.. amikor kiderült ez, rákérdezett nagyanyámnál aki tagadta és hebegett össze-vissza, aztán rám fogták az egészet azért, hogy ezt a sz*metet védjék, mert amikor jön vendégségbe a nagyanyám testvére mindig hoz neki valamit. Mind a ketten egy alattomos gyáva alakok, akik szemtől szembe jópofiznak, máskor meg mindennek lemondják a másikat.
Én nem nem vagyok rosszban ezzel a rokonnal, sose akartam neki rosszat. Amikor elmesélték csak legyintettem, de így utólag belegondolva nagyon felhúzott.
Ti mit csináltatok a helyemben?
máj. 27. 15:11
1/4 anonim válasza:
Fogalmam nincs, mert nem tudom megitelni, mennyire vagy objektiv.
2/4 anonim válasza:
De annyit meg a szembe jopofirol, hogy pl ferjem nagynenje egy iszonyatos gonosz boszorkany. A hata mogott felszabadito erzes kimondani. De jopofizunk neki, mert egy szerencsetlen maganyos oregasszony, akit sajnalunk, es feladatunknak erezzuk, hogy kicsit feldobjuk, akkor is, ha kiidegel mindenkit.
3/4 A kérdező kommentje:
#2 oké én ezt értem. De ez a rokon akivel így viselkedtek nem ilyen. Nyilván van hibája neki is, de sokan osszetehetnek a kezüket, ha valaki ennyit segített volna nekik. Ezután kicsesznek vele csúnyán mondva, majd ráfogják egy másik emberre, azért, hogy mentség a saját bőruket
máj. 27. 15:27
4/4 Senior Séf válasza:
Vannak élethelyzetek, amikor kinyílik a bicska a zsebben. De mindig gondolj arra, hogy minden történés végeredményét a te reakciód adja. És ha dühöngsz, azzal csak magadat bünteted más hülyesége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!