Jogosan háborodtam fel, hogy anyósom ebben a helyzetben rendszeresen támogatja anyagilag a párom testvéreit?
Mi fizetjük a szobát amit bérel, mi fizetjük a rezsijét, a gyógyszereit is mi váltjuk ki és sokszor ezen felül is adunk veszünk neki ezt-azt, mivel alacsony a /rész/nyugdíja, erre tegnap a sógornőm benyögte, hogy igazán adhattunk volna valami nagyobb értékűt is a fia 3. szülinapjára, hiszen még az anyja is többet adott, mert a szokásos havi 50 mellé még 20-at adott nekik is meg az öccsüknek is, mert ott meg szombaton lesz a gyerek szülinapja. Szóhoz sem jutottam. Utána persze kerteltek, hogy jaj, nem is úgy van az, csak a múltkor adott, mert baj volt, meg előtte is meg stb. Így most úgy tűnik, mi tartjuk el anyósomat, aki meg a teljes nyugdíját továbbadja a másik két gyerekének...
Nagyon szemét vagyok, ha most betelt a pohár és innentől kezdve nem utalok neki? Mi is tudnánk helyet ennek a pénznek, de eddig azt hittük, az életbenmaradásához kell.
A parod uljon le a testvereivel, hogyha tobben vannak, akkor ne csak o penzelje az anyjukat. De ezek utan en egy fillert nem adnek neki, adjanak azok akiknek lecsusztat havi 50ezret.
Nalunk hasonlo volt a helyzet, lejart rezsiszamlakat fizetgettunk be, melle adtunk is, aztan anyos cigire meg piara koltotte. Miutan az asztalra csaptunk a ferjemmel, termeszetesen en lettem a feketeseggu.
Nos, miért fizetitek ki mindenét? Nem kell. Felnőtt ember, oldja meg az életét. Eddig sem kellett volna.
De ha a barátod ilyen könnyen rávehető, akkor te a fejed tetjére is állhatsz, az a pénz megy az anyjának.
Én külön kasszára mennék, és ennyi, a pasid pénzelje az anyját ÉS saját magát, én fizetném az én saját dolgaimat. A pasi meg max éhes lesz hó végén, de akkor rájön, hogy mi merre mennyi.
Bár inkább szakítanék, mert ennek nem lesz vége.
El kell zárni a pénzcsapot.
Le kell ültetni az egész bagázst egyszerre, anyuka meg az összes gyerek és borítani a bilit.
Sértődjön meg aki akar de ne nézzenek már baleknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!