Jogosan háborodtam fel, hogy anyósom ebben a helyzetben rendszeresen támogatja anyagilag a párom testvéreit?
Mi fizetjük a szobát amit bérel, mi fizetjük a rezsijét, a gyógyszereit is mi váltjuk ki és sokszor ezen felül is adunk veszünk neki ezt-azt, mivel alacsony a /rész/nyugdíja, erre tegnap a sógornőm benyögte, hogy igazán adhattunk volna valami nagyobb értékűt is a fia 3. szülinapjára, hiszen még az anyja is többet adott, mert a szokásos havi 50 mellé még 20-at adott nekik is meg az öccsüknek is, mert ott meg szombaton lesz a gyerek szülinapja. Szóhoz sem jutottam. Utána persze kerteltek, hogy jaj, nem is úgy van az, csak a múltkor adott, mert baj volt, meg előtte is meg stb. Így most úgy tűnik, mi tartjuk el anyósomat, aki meg a teljes nyugdíját továbbadja a másik két gyerekének...
Nagyon szemét vagyok, ha most betelt a pohár és innentől kezdve nem utalok neki? Mi is tudnánk helyet ennek a pénznek, de eddig azt hittük, az életbenmaradásához kell.
18.
Honnan veszed, hogy nála laknak?
"Mi fizetjük a szobát amit bérel, mi fizetjük a rezsijét,..."
23.
Még, ha csak röhögne a markában, kussban, lapítva.
De van pofájuk reklamálni, az "olcsó" ajándékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!