Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fura helyzetbe kerültem,...

Fura helyzetbe kerültem, jogosan kérne pénzt tőlem?

Figyelt kérdés

Tegnap , amikor mentem haza, azt láttam ,hogy a lépcsőházban a biciklitárolónk ajtaja tárvanyitva áll és a kulcs a zárban (bátyám kulcsa), azt gondoltam, hogy bent van a tárolóban... aztán bementem a lakásba, a bátyám meg ott fekszik az ágyban, videókat nézegetett...stb mondtam neki, hogy nyitva van a tároló ajtaja és benne van a kulcsa, mondom, mint kiderült a bátyám már legalább 1 órája otthon volt, mondom neki, akár el is lophatták volna a kulcsot is a biciklikkel együtt. azt mondja, véletlenül úgy hagyta... mondom ennyire ,hogy lehet úgy hagyni??? és elkezdett csesztetni ,hogy miért nem zártam be ha láttam, hogy úgy hagyta, a tesóm továbbra is csak feküdt, nem hogy felpattant volna és azonnal lemegy érte, h bezárja...

Aztán mentem is el otthonról, bezártam az ajtót, eltettem a kulcsot a táskámba, és gondoltam ,majd ha hazaérek odaadom neki.... erre meg valahol elhagytam a kulcsot, kieshetett a táskámból, néztem, kerestem, de nem találtam... Normális akartam lenni, erre meg elhagytam..

Ha észreveszi ,hogy nincs meg a kulcsa, eszébe jut, hogy én vetten észre az ajtón, gondolhatja, hogy én vittem el... jogosan veszekedne velem és jogosan kérné hogy másoltassak neki új kulcsot?

az a baj, hogy a bátyám már többször meg ütött már, szeret balhézni, és ha bele tud kötni valamibe, akkor beleköt, és addig piszkál míg el nem megyek otthonról napokra...

2017. júl. 8. 13:06
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

az tény ,hogy mindketten feledékenyek voltunk, mondjuk én belátom, az szoktam lenni... Viszont lássuk be, ha a bátyám nem hagyta volna úgy, akkor a kulcsa meg lenne most is... vagy ha egyből felpattant volna az ágyból, amikor szóltam neki, és lement volna a kulcsáért, a helyett, hogy velem vitatkozott volna ,akkor is meglenne a kulcsa...

viszont, ha nem zárom be az ajtót, nem csak a kulcs nem lenne most meg, mert simán elvihetik az elég jó, márkás, merida verseny bicikliket..

2017. júl. 8. 13:11
 2/11 anonim ***** válasza:
74%

Te hagytad el a kulcsot. Függetlenül attól, hogy bent hagyta a zárban, akkor még meg volt, nem tűnt el.

Te vesztetted el.

2017. júl. 8. 13:13
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Te vesztetted el a kulcsát, szóval jogosan kérné, hogy másoltass neki újat. Legközelebb figyelj oda, nem drága amúgy sem egy pár kulcs másoltatása :)
2017. júl. 8. 13:14
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Most komolyan egy kulcsmásoláson agonizálsz? Ennyire csóró vagy? Ha igen, akkor figyelj jobban bakter.
2017. júl. 8. 13:17
 5/11 anonim ***** válasza:
30%
A bátyád egy se*gfej, feljelenteném, ha megütne, nem érdekelne, hogy tesóm, látszólag őt se érdekli mert akkor nem ütne meg. Másoltasd le neki a sz/ros kulcsát aztán dugja fel magának. Nem nagy összeg. Amúgy ha megcsinálta volna a dolgát, nem kellett volna neked és akkor meglenne a kulcs tehát nem a te hibád.
2017. júl. 8. 13:18
 6/11 A kérdező kommentje:
első három válaszolónak, mondom , meg is bántam hogy jó fej voltam, hagyhattam volna inkább az egészet, had lopják el a kulcsot a biciklikkel. nem?
2017. júl. 8. 13:45
 7/11 anonim ***** válasza:
30%
Én a helyedben szólnék a bátyádnak, hogy nincs a tárolóban a kulcsa, aztán szólnék a közös képviselőnek hogy a bátyád kulcsát ellopták. Hátha lecserélteti zárat a tárolón és a zár, meg az összes kulcs cseréjét kifizettetné a tesóddal.
2017. júl. 8. 13:55
 8/11 A kérdező kommentje:

a tároló az a sajátunk, szóval nem hinném, hogy ezért szólni kellene a közösképviselőnek..

de amúgy ha elhagytam a városban a kulcsot, mit tudnának csinálni vele, nem tudhatják, hogy kié, és hogy milyen zárba jó, milyen házhoz ...stb..

kulcsot másoltatok neki, de nem lesz meg holnapra, mert fizu után engedhetem meg magamnak.

2017. júl. 8. 14:21
 9/11 anonim ***** válasza:
53%

Megut a batyad? :O

Fix, h feljelentenem.

Ne valld be, h elhagytad. Elloptak, kesz. Ennyit erdemel az, aki ver teged.

2017. júl. 8. 14:40
 10/11 Fatal_3rror_ ***** válasza:
89%

1. Tény hogy a bátyád egy farok, de te is teljesen feleslegesen pörögsz a témán.

2. Te hagytad el a kulcsot, evidens hogy neked kellene lemásoltatni.

3. Tovább pörögsz feleslegesen egy témán, mikor fél óra alatt megoldható lenne. Egy kulcs másolás pár száz vagy max ezer forint...

2017. júl. 8. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.