Fura helyzetbe kerültem, jogosan kérne pénzt tőlem?
Tegnap , amikor mentem haza, azt láttam ,hogy a lépcsőházban a biciklitárolónk ajtaja tárvanyitva áll és a kulcs a zárban (bátyám kulcsa), azt gondoltam, hogy bent van a tárolóban... aztán bementem a lakásba, a bátyám meg ott fekszik az ágyban, videókat nézegetett...stb mondtam neki, hogy nyitva van a tároló ajtaja és benne van a kulcsa, mondom, mint kiderült a bátyám már legalább 1 órája otthon volt, mondom neki, akár el is lophatták volna a kulcsot is a biciklikkel együtt. azt mondja, véletlenül úgy hagyta... mondom ennyire ,hogy lehet úgy hagyni??? és elkezdett csesztetni ,hogy miért nem zártam be ha láttam, hogy úgy hagyta, a tesóm továbbra is csak feküdt, nem hogy felpattant volna és azonnal lemegy érte, h bezárja...
Aztán mentem is el otthonról, bezártam az ajtót, eltettem a kulcsot a táskámba, és gondoltam ,majd ha hazaérek odaadom neki.... erre meg valahol elhagytam a kulcsot, kieshetett a táskámból, néztem, kerestem, de nem találtam... Normális akartam lenni, erre meg elhagytam..
Ha észreveszi ,hogy nincs meg a kulcsa, eszébe jut, hogy én vetten észre az ajtón, gondolhatja, hogy én vittem el... jogosan veszekedne velem és jogosan kérné hogy másoltassak neki új kulcsot?
az a baj, hogy a bátyám már többször meg ütött már, szeret balhézni, és ha bele tud kötni valamibe, akkor beleköt, és addig piszkál míg el nem megyek otthonról napokra...
Fú de jó, :D
akik azt mondták ,hogy én vagyok a rossz meg a h**ye szerencsére nem volt igazuk..
megvan a kulcs, kiderült, hogy letettem az asztalra valamikor... csak én meg nem emlékeztem rá és azt hittem, hogy elhagytam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!